İl Sağlık Müdürlüğü’nden Büyükşehir Zabıtasına Ziyaret

İl Sağlık Müdürlüğü’nden Büyükşehir Zabıtasına Ziyaret
Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Erdal Çil’i ağırladı. 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında yapılacak etkinliklerle ilgili İra’ya...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Erdal Çil’i ağırladı. 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında yapılacak etkinliklerle ilgili İra’ya bilgi veren Çil, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin engelliler için yaptığı çalışmaları da yakından takip ettiklerini söyledi.

Manisa İl Sağlık Müdür Yardımcısı Erdal Çil, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra’yı makamında ziyaret etti. 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında Manisa’da gerçekleştirecekleri etkinlikler hakkında bilgi veren Çil, “Nisan ayı, Birleşmiş Milletler tarafından bütün dünyada Otizm Farkındalık Ayı, 2 Nisan ise Otizm Farkındalık Günü olarak deklare edilmiştir. Nisan ayı boyunca tüm dünyada otizm konusunda bilinçlendirme çalışmaları yapılmaktadır. Biz de Manisa İl Sağlık Müdürlüğü olarak bir dizi etkinliklerle halkımızı bu konuda bilinçlendireceğiz. Bu konuda Büyükşehir Belediyemizin de desteklerini bekliyoruz” dedi.

EL ELE VERMELİYİZ

Ziyaretleri nedeniyle Çil ve beraberindekilere teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra da, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman engelli vatandaşların yanında olduklarını söyledi. Otizm konusunda vatandaşların bilgilendirilmesinin önemine de vurgu yapan İra, “Otizmin kamuoyunda bilinirliğinin artması için hepimiz el ele vermeliyiz” şeklinde konuştu.

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRESİ BAŞKANI AYDOĞAN İRA, İL SAĞLIK MÜDÜR YARDIMCISI ERDAL ÇİL’İ AĞIRLADI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.