İlbeği, Mobilyacılar Odası’nda Güven Tazeledi

İlbeği, Mobilyacılar Odası’nda Güven Tazeledi
Malatya Mobilyacılar Odası’nda başkanlığa yeniden Şeyho İlbeği seçildi.

- Malatya Mobilyacılar Odası’nda başkanlığa yeniden Şeyho İlbeği seçildi.

Mobilyacılar Odası’nın Genel Kurul’u, Esnaf Sarayı’ndaki toplantı salonunda yapıldı. Divan başkanlığını Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’in yaptığı Genel Kurul’a Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ile oda başkanları ve oda üyeleri katıldı.

Başkanlık için Şeyho İlbeğ’in yeniden tek liste ile aday oluğu genel kurulda konuşan MESOB Başkanı Şevket Keskin, “Odalarınıza destek olun Odalarınızı eleştirmek değil, üye olarak esnaf olarak, öneri getirin. Gelin hep beraber çözümde arayalım, öneri getirelim, yeni projeler bulalım. Malatya’nın büyükşehir olması ile birlikte gelin hep birlikte bir birimize destek vererek, büyükşehir planlamasında en az esnaf siteleri için bin dönüm bir yer isteyelim. Mobilyacı, mermercisi, kerestecisi, ayakkabıcısı, hangi sektör Malatya şehir merkezinde sıkışmışsa o sektörlerimizi sitelere taşıyalım. Esnaf sitelerimizi bir araya getirmeliyiz. Bunun belediye ve milletvekillerimizce yapılması gerekiyor. Biz bu konuyu sonuna kadar takip edeceğiz. Aldatan bizden değildir, biz aldatanlardan değiliz. Biz gece ve gündüz esnafımızın ve sanatkarımızın emrindeyiz. Asla hiçbir esnaf odası başkanımız esnafına yalan söylemeyecektir. Sorunları ve problemleri birlikte konuşup, birlikte çözüm arayacağız” diye konuştu.

Genel kurulda 50 yıl ve üzerinde odaya üye olan Aladdin Zeybel, Güner Demirci, Turan Kelleci, Ömer Akkurt ve Mahmut Ak’a, 35 yıl ve üzerinde odaya kaydı olan Ahmet Uğur, Bahattin Tokay ve İhsan Menekşe’ye ve odanın yönetiminde 28 yıl süreyle görev yapan İbrahim Çilesiz’e teşekkür plaketleri verildi.

Yeniden tek liste ile Mobilyacılar Odası Başkanlığına seçilen Şeyho İlbeğ, amaçlarının Malatya’ya içerisinde fuar alanı da bulunan bir Mobilyacılar Sitesi kazandırmak olduğunu söyleyerek, bunun için oda olarak hazır olduklarını ifade etti.

Şeyho İlbeğ’in başkanlığındaki Mobilyacılar Odası Yönetimine Fırat Korhan, Yahya İlğaröz, Basri Altuntaş, Bedir Dinç, Zafer Kozluklu ve Nevzat Karadağ seçildiler. Denetim Kurulu’na da Hasan Hakan Ünlü, Mehmet Hakan Akbay ve Ramazan Kumsal getirildi.

İLBEĞİ, MOBİLYACILAR ODASI’NDA GÜVEN TAZELEDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.