İlçe Başkan Adayı İnan Bulut Oldu

İlçe Başkan Adayı İnan Bulut Oldu
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elbistan İlçe Teşkilatı'nın 5 Kasım 2015'te gerçekleştirilecek kongresinde ilçe başkanlığına adaylığını açıklayan...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elbistan İlçe Teşkilatı'nın 5 Kasım 2015'te gerçekleştirilecek kongresinde ilçe başkanlığına adaylığını açıklayan ilk isim İnan Bulut oldu.

Başkan adayı Bulut, parti teşkilatında yaptığı açıklamada Cumhuriyet Halk Partisi'nin önyargıları kırdığını, siyasetin ve toplumsal yaşamın her alanına dair fikirleri, görüşleri ve projelerinin geçerliliği ve haklılığının ispatlanmış bir parti olduğuna vurgu yaptı.

İnan Bulut'un, partililerin yoğun ilgi gösterdiği ilçe başkanlığı adaylık açıklamasında konuşan CHP Elbistan İlçe Başkanı Naci Göçmen, görev süresi boyunca 4 seçimi geride bıraktıklarını belirtt. Göçmen, "Bu partiyi hep birlikte el birliği ile büyütmemiz gerekiyor. Görev süremiz bitti. Cumartesi günü saat 11.00'de kongremiz var. Aday olan arkadaşımız İnan Bulut'a teşekkür ediyoruz. Kendisine başarılar diliyoruz" dedi.

CHP Elbistan İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan İnan Bulut ise CHP Elbistan İlçe Başkanı Naci Göçmen ve ekibine teşekkür etti.

İlçe Başkan Adayı İnan Bulut Oldu

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.