İlçe Belediyesi, Büyükşehir Meclisinden Dönen Projeyi Billboard İle Halka Şikayet Etti

İlçe Belediyesi, Büyükşehir Meclisinden Dönen Projeyi Billboard İle Halka Şikayet Etti
Antalya merkez Muratpaşa Belediyesi Soğuksu-Bayındır bölgesinde startını verdiği semt tipi spor kompleksi ve yüzme havuzu projesinin Büyükşehir Belediye Meclisi’nde reddedilen reddedilmesini, hazırladığı billboardlar ile vatandaşlara duyurdu.

- Antalya merkez Muratpaşa Belediyesi Soğuksu-Bayındır bölgesinde startını verdiği semt tipi spor kompleksi ve yüzme havuzu projesinin Büyükşehir Belediye Meclisi’nde reddedilen reddedilmesini, hazırladığı billboardlar ile vatandaşlara duyurdu.

Muratpaşa Belediyesi tarafından hazırlananı spor kompleksi-kapalı yüzme havuzu, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy çokluğu ile reddedildi. Bu kararın ardından kamuoyunu bilgilendirmek isteyen Muratpaşa Belediyesi spor kompleksi ve kapalı yüzme havuzunun niçin yapılamadığını halka anlatmak için bilgilendirme panosu astı.

Soğuksu-Bayındır bölgesinde yapılıp halkın kullanımına sunulacak olan spor kompleksi ve yüzme havuzunun niçin yapılamadığını halkımıza anlatmak zorundayız diyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal “Halk için yapılan projeleri bloke etmek, engellemek doğru değil"dedi. Muratpaşa Belediyesi’nce Soğuksu-Bayındır bölgesine yerleştirilen bilgilendirme panosunda şu ifadelere yer veriliyor:

"Bu alanın spor kompleksi ve kapalı yüzme havuzu olarak kullanımı için sunmuş olduğumuz öneri plan, Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin 11.12.2014 tarihli toplantısında oy çokluğu ile reddedilmiştir. Komşularımıza duyurulur.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.