İlçe Milli Eğitimden “Sazımız, Sözümüz” Şöleni

İlçe Milli Eğitimden “Sazımız, Sözümüz” Şöleni
Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Sazımız, Sözümüz” konulu şiir ve müzik şöleni düzenlendi. Şiirlerin okunup, müzik dinletilerinin sunulduğu geceye Edremit belediye Başkan yardımcısı İlh...

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Sazımız, Sözümüz” konulu şiir ve müzik şöleni düzenlendi. Şiirlerin okunup, müzik dinletilerinin sunulduğu geceye Edremit belediye Başkan yardımcısı İlhan Yazar ve çok sayıda davetli katıldı.

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Sazımız, Sözümüz” konulu şiir ve müzik şöleni Mektebim Okulları salonunda yapıldı. Öğretmenler tarafından sunulan ünlü isimlerin şiirleri ve müzik dinletileri ilgiyle izlendi. Geceye Edremit Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Yazar, İlçe Müftüsü Kemal Karadeniz, Edremit İlçe emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İsmail Damar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. Şölen sonunda şiir ve müzik dinletisi sunan öğretmenlere Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Yazar tarafından çiçek verildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.