‘İletişim fakültesi kurulsun’

‘İletişim fakültesi kurulsun’
10 Ocak Çalışan gazeteciler günü münasebetiyle çeşitli kurum kuruluşların bayram tebriği için gittiği GAP Gazeteciler Birliği Genel merkezi Adıyaman Üniversitesi Rektörü ve beraberindeki heyeti de ağırladı.

10 Ocak Çalışan gazeteciler günü münasebetiyle çeşitli kurum kuruluşların bayram tebriği için gittiği GAP Gazeteciler Birliği Genel merkezi Adıyaman Üniversitesi Rektörü ve beraberindeki heyeti de  ağırladı.

Ziyarette GAP Gazeteciler Birliği Genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz bu anlamlı günde nezaket gösterip gelip bayramımızı kutlayan heyetinize teşekkür ediyorum dedikten sonra Rektör Prof. Talha Gönüllüden Adıyaman Üniversitesine İletişim fakültesi kurulması için ricada bulundu.

dsc_0162-001.jpgdsc_0171-001.jpg

Ziyarette Gazeteciler gününü kutlayan Rektör Talha Gönüllü basının medyanın çaba gayretlerine dikkat çektikten sonra Üniversite olarak yaptıkları çalışmaları da anlattı. İletişim Fakültesi talebinide değerlendireceklerini söyleyen Gönüllü’.. Üniversitemiz bünyesinde iletişim bölümü Meslek yüksek okulu olarak bünyemizde var, iletişim fakültesi olması tabi ki daha güzel olur bunla da ilgili çalışmalar yapılması için konuyu inceleyeceğiz’ dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.