Ilıca Bölgesi Okullar Arası Turnuvalar Nefes Kesti

Ilıca Bölgesi Okullar Arası Turnuvalar Nefes Kesti
Ilıca Bölgesi Okullar arasında minikler ve yıldızlar kategorilerinde futbol ve voleybol turnuvasının ilki düzenlendi.

Ilıca Bölgesi Okullar arasında minikler ve yıldızlar kategorilerinde futbol ve voleybol turnuvasının ilki düzenlendi.

25 Mayıs 2016 tarihinde Sarıgüzel Ali Koca ilk-ortaokulunun ev sahipliğinde Futbol Turnuvasına Ilıca Yeniyapan Ortaokulu , Ilıca Ortaokulu, Süleymanlı Ortaokulu ve Sarıgüzel Ali Koca Ortaokulu katıldı. Turnuva Minikler ve Yıldızlar olarak iki kategori halinde düzenlendi. Büyük heyecana sahne olan maçların  minikler kategorisi finalinde Ilıca Yeniyapan Ortaokulu ve Ilıca Ortaokulu arasında geçen keyifli maçın ardından Ilıca Yeniyapan Ortaokulu Minikleri şampiyon olarak kupaya uzandı. Yıldızlar kategorisinde de Ilıca Yeniyapan Ortaokulu ve Ilıca Ortaokulu takımları final maçında karşı karşıya geldi keyifli geçen maçın ardından Ilıca Ortaokulu Yıldızlar Futbol takımı şampiyon oldu.

1-20160527155606.jpg

Turnuvanın ikinci günü de Ilıca Yeniyapan Ortaokulu ev sahipliğinde Voleybol müsabakaları düzenlendi. Voleybol Turnuvasına da Ilıca Yeniyapan Ortaokulu, Ilıca Ortaokulu, Süleymanlı Ortaokulu ve Sarıgüzel Ali Koca Ortaokulu katıldı. Futbolda olduğu gibi müsabakalar Minikler ve Yıldızlar olarak iki kategori halinde yapıldı. Renkli görüntülerin yaşandığı maçlar büyük keyif verdi. Günün sonunda Minikler finalinde Ilıca Yeniyapan Ortaokulu ve Sarıgüzel Ali Koca Ortaokulu kozlarını paylaştı. Maçın sonunda Ilıca Yeniyapan Ortaokulu şampiyon olarak kupaya uzandı. Yıldızlar finalinde ise yine Ilıca Yeniyapan Ortaokulu ve Sarıgüzel Ali Koca Ortaokulu karşılaştı. Karşılaşmanın sonucunda Ilıca Yeniyapan Ortaokulu şampiyon olarak bu kupanın da sahibi oldu.

Günün sonunda yapılan ödül töreninde Şampiyon olan takımlara kupaları takdim edilip Şampiyon olan öğrencilere de madalyaları Okul Müdürleri tarafından takıldı. Turnuvaya katılan her öğrenciye de Katılım Belgeleri verildi.

2-20160527155606.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.