İlk Defa Sinemaya Gittiler

İlk Defa Sinemaya Gittiler
Ordu’nun Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği’nce ‘Umutlu ve Mutlu Yarınlar Projesi’ kapsamında, sinemaya gidemeyen 200 öğrenci ilk defa sinemaya gitmenin keyfini yaşadı.Ko...

Ordu’nun Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği’nce ‘Umutlu ve Mutlu Yarınlar Projesi’ kapsamında, sinemaya gidemeyen 200 öğrenci ilk defa sinemaya gitmenin keyfini yaşadı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, “Ordu Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ve Fatsa Toplum Destekli Büro Amirliği’nce ‘Umutlu ve Mutlu Yarınlar Projesi’ kapsamında, hayatı boyunca hiç sinema gitmeyen öğrencilere bir film gösterimi ile sosyallik kazandırma amaçlandı. Bu proje neticesinde öğrencilerimize bir nebze olsun eğitim öğretim sezonun sonunda rahatlatma adına böyle bir etkinliği İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak gerçekleştirdik. Çatalpınar ve Çamaş ve ilçemize bağlı Kulak ve Ayazlı Mahallelerimizde bulunan öğrencilerimiz bu proje kapsamanda sinemaya geldiler” dedi.

Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkililerine bu projeyi gerçekleştirdikleri için teşekkür ettiklerini belirten Çatalpınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kına, “Projeyi gerçekleştiren Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkililerine çok teşekkür ederim. Bölge olarak dağınık bir yapıya sahibiz. Buradaki öğrencilerimizden hiç sinemaya gelmemiş öğrencilerimizi seçerek sinema ile tanıştırdık. Bu proje ile çok iyi bir etkinlik oldu. Çocuklarımız için çok güzel bir etkinlik oldu” diye konuştu.

İlk defa sinemaya gittiklerini ve sinemada film izleme imkanı bulduklarını ifade eden öğrenciler, Fatsa İlçe emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Bürosu Amirliği görevli memurlarına teşekkür ettiler.

ORDU’NUN FATSA İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TOPLUM DESTEKLİ POLİS BÜRO AMİRLİĞİ’NCE ‘UMUTLU VE MUTLU YARINLAR PROJESİ’ KAPSAMINDA, SİNEMAYA GİDEMEYEN 200 ÖĞRENCİ İLK DEFA SİNEMAYA GİTMENİN KEYFİNİ YAŞADI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.