İlk Sırada İstanbul Var

İlk Sırada İstanbul Var
İsveç’in en popüler seyahat dergisi “Vagabond” tarafından hazırlanan ‘2015 yılında gezilecek 10 şehir’ arasında birinci sırada İstanbul seçildi. Vagabon tarafından hazırlanan listede ilk sırada yer al...

İsveç’in en popüler seyahat dergisi “Vagabond” tarafından hazırlanan ‘2015 yılında gezilecek 10 şehir’ arasında birinci sırada İstanbul seçildi.

Vagabon tarafından hazırlanan listede ilk sırada yer alan İstanbul’u sırsıyla Malaga (ispanya), Kuzeydoğu Hindistan, Yasmania(Avustralya), Mallarco (İspanya’da ada), Mikonos (Yunanistan), San Fransisco (ABD), San Sebastian(İspanya), Transylvania(Romanya) takip etti. Listede İstanbul’un en popüler şehirlerden biri olması sadece 2015 yılı içerisinde değil son yıllardaki istatistiklerinin de göstergesi olduğu bildirildi. İsveçlilerin İstanbul’a olan talebi özellikle 2014 yılı içinde önemli ölçüde artış gösterdiği ve bu artışa ise İstanbul’u tanıtım çalışmaları kapsamında, İsveç’in basın mensupları, sektör temsilcileri ve kamuoyu önderlerine yönelik ağırlamaların basındaki yansımalarının neden olduğu kaydedildi. İstanbul’a yönelik talebin önümüzdeki dönemlerde daha da artması bekleniyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.