İlkadım’da Okul Müdürleri Toplandı

İlkadım’da Okul Müdürleri Toplandı
İlkadım ilçesinde okul müdürleri, ’2015-2016 eğitim öğretim yılı sene başı değerlendirme toplantısı’nda bir araya geldi.Sema Cengiz Büberci Kız Meslek Lisesi Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya İl...

İlkadım ilçesinde okul müdürleri, ’2015-2016 eğitim öğretim yılı sene başı değerlendirme toplantısı’nda bir araya geldi.

Sema Cengiz Büberci Kız Meslek Lisesi Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya İlçe Kaymakamı Turan Atlamaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Çetinkaya, şube müdürleri ve okul müdürleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Çetinkaya, ilçe okullarının eğitim durumu ve eğitim istatistikleri hakkında bilgi vererek, kaymakamlık makamınca eğitim konularındaki hassasiyetin görüldüğünü ve bunun sonucu olarak da ortaya çıkan geçen seneki başarıların artarak devam edeceğini ifade etti.

Konuşmasında 2015-2016 eğitim öğretim yılının başarılı geçmesi temennisinde bulunan Kaymakam Atlamaz ise, kazasız sıkıntısız bir yıl geçirilmesini diledi.

Okul müdürlerinin dilek ve görüşlerinin alınmasının ardından toplantı sona erdi.

İLKADIM İLÇESİNDE OKUL MÜDÜRLERİ, '2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI'NDA BİR ARAYA GELDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.