İlkadım’dan Üniversite Öğrencilerine Destek

İlkadım’dan Üniversite Öğrencilerine Destek
İlkadım Belediyesi, üniversite kaydı için Samsun’a gelen öğrencilere hem rehberlik ediyor hem de ücretsiz çorba ikramı yapıyor.İlkadım Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da üniversite sınavında Sam...

İlkadım Belediyesi, üniversite kaydı için Samsun’a gelen öğrencilere hem rehberlik ediyor hem de ücretsiz çorba ikramı yapıyor.

İlkadım Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da üniversite sınavında Samsun’u kazanarak kayıt işlemleri için şehre gelen öğrencilere destek olmaya devam ediyor. Belediyeye bağlı ekipler ilk olarak kara yolunu kullanarak şehre gelen öğrencileri Yusuf Ziya Yılmaz Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde karşılayarak onlara şehir hakkında detaylı bilgi veriyor. Ayrıca ekipler Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde kayıt işlemlerini tamamlamak için yoğun çaba sarf eden öğrencilere ve velilere çorba ikramı yapmayı da ihmal etmiyor. Hizmetten ücretsiz faydalanan öğrenciler ve yakınları oldukça memnun. Öğrenciler gerçekleşen hizmet için belediye yetkililerine ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a teşekkür ettiler.

Samsun’a gelen öğrencilerin sıkıntı çekmelerini engellemek ve öğrencilere destek olmak için bu uygulamalara önem verdiklerini söyleyen İlkadım Belediyesi Başkan Vekili Refik Fikret Erdin, “Belediye ekiplerimiz şehrimize gelen öğrencilerimize yönlendirme konularından şehir bilgilerine kadar yardım etmektedir. Samsun’a ilk defa gelmiş bilmeyen öğrencilerimize önemli yerlerin adreslerini noktalarını anlatarak onlara destek olmaktadır. Ayrıca diğer bir ekiplerimiz ise kayıt işlemlerini sürdüren öğrencilerimize ücretsiz çorba ikramı yapmaktadır. Bu çalışmalarımızdaki amacımız öğrencilerimizin sıkıntı çekmeden rahat bir şekilde işlerini gerçekleştirmeleri, şehrimize alışmalarıdır” dedi.

İlkadım Belediyesi üniversite kaydı için Samsun’a gelen öğrencilere hem rehberlik ediyor hem de ücretsiz çorba ikramı yapıyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.