İlkokul Öğrencilerine Trafik Eğitimi Verildi

İlkokul Öğrencilerine Trafik Eğitimi Verildi
İlkokul öğrencilerine sinevizyon gösterimi eşliğinde temel trafik eğitimleri ve yaya, yolcu güvenliği konusunda detaylı bilgiler aktarıldı.

Elbistan Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü organizesinde, trafik haftası dolayısıyla Canlar Sürücü Kursu’nda öğrencilere yönelik trafikle ilgili eğitim semineri verildi. 

  Elbistan Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğinde görevli personel tarafından Afşin-Elbistan Linyitleri (AEL) İlkokulu öğrencilerine yönelik düzenlenen seminerde, ‘Temel trafik eğitimleri ve yaya, yolcu güvenliği’ konusunda bilgi verildi.

  İlkokul öğrencilerine sinevizyon gösterimi eşliğinde verilen seminerde, trafik akışına göre yayaların yürümeleri gereken kısım, okula gidiş gelişlerinde uyulması gereken kurallar, trafikte ‘doğru’ diye yapıp da aslına yapılmaması gerekenler gibi konularda detaylı bilgiler aktarıldı.

  Sinevizyon gösteriminin ardından öğrencilerin soruları görevli personel tarafından cevaplandırıldı.

  Trafik Haftası nedeni ile Canlar Sürücü Kursu’nda öğrencilere yönelik düzenlenen seminerin sonunda katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

trafik-haftasi.jpg

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.