İmo Halı Saha Futbol Turnuvasında Şampiyon Yüreğir Belediyesi Oldu

İmo Halı Saha Futbol Turnuvasında Şampiyon Yüreğir Belediyesi Oldu
Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şubesi'nce düzenlenen ‘Halı Saha Futbol Turnuvası’nda Yüreğir Belediyesi şampiyon oldu.

- Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şubesi'nce düzenlenen ‘Halı Saha Futbol Turnuvası’nda Yüreğir Belediyesi şampiyon oldu.

‘Nazım Biçer, Stil Yapı Denetim, Volkan Engin, Yüreğir Belediyesi, Seyhan İmar AŞ, Giza Yapı Denetim, Yuvam Yapı Denetim, Apsis Yapı Denetim, Seyhan Belediyesi, Uzman Yapı Denetim, Büyükşehir Belediyesi ve Seyhan Meclis Üyeleri’ takımları arasındaki turnuva 1 ay sürdü.

Şampiyonluk kupasını finalde Seyhan İmar AŞ’yi 11-7’lik skorla yenen Yüreğir Belediyesi takımı aldı. Turnuvada başarılı sporculara da çeşitli ödüller verildi.

Turnuvanın şampiyonluk ve kupa törenine İMO Adana Şube Başkanı Nazım Biçer ve Yüreğir Belediyesi İmar Müdürü Kaan Bozdoğan da katıldı. Törende konuşan İMO Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, centilmence geçen karşılaşmalar için tüm sporculara teşekkür etti. İMO’nun Adana’nın gelişimi için hemen her alanda mücadele ettiğini, sosyal ve sportif etkinliklere de önem verdiklerini söyleyen İMO Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, turnuvayı önümüzdeki yıllarda da devam ettireceklerini kaydetti.

Biçer, konuşmasının ardından şampiyonluk kupasını Kaan Bozdoğan’la birlikte Yüreğir Belediyesi takımına verdi. Biçer, turnuvada ikinci olan Seyhan İmar AŞ takımının kupasını da takımı adına Seyhan İmar AŞ Genel Müdürü Zekeriya Turanbayburt’a verdi.

İMO HALI SAHA FUTBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON YÜREĞİR BELEDİYESİ OLDU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.