İmzalar Atıldı

İmzalar Atıldı
Balkanların en köklü üniversitelerinden Belgrad Üniversitesi’nin yönetimi Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş’i ziyaret etti. Görüşmede akademik işbirliklerinin geliştirilmesi yönünde pro...

Balkanların en köklü üniversitelerinden Belgrad Üniversitesi’nin yönetimi Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş’i ziyaret etti. Görüşmede akademik işbirliklerinin geliştirilmesi yönünde protokol imzalandı.

Ankara Üniversitesi’nin başarılı ve köklü tarihini yakından tanımak isteyen Balkanların en köklü üniversitelerinden biri olan Belgrad Üniversitesi yönetimi Ankara Üniversitesi’ni ziyaret etti. Sırbistan’dan gelen heyet, Ankara Üniversitesi Rektörü İbiş’i ziyaret etti.

Akademik, sosyal ve kültürel alanların ele alındığı görüşmede Ankara Üniversitesi’nin bu konularda yapabileceği katkılar konuşuldu. Ziyarette iki üniversite arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı. Protokolün ardından Rektör İbiş ve Belgrad Üniversitesi Rektörü Vladimir Bumbaširevic karşılıklı hediye takdiminde bulundular.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.