İncirliova Belediyesi Kendi Fidanlığını Kurdu

İncirliova Belediyesi Kendi Fidanlığını Kurdu
İncirliova Belediye Başkanlığı, ilçe merkezinde bulunan park ve bahçelerin yanı sıra cadde ve sokaklarda dikilecek olan ağaç, çiçek ve çeşitli bitkilerin üremini gerçekleştirmek üzere fidanlık kurdu.İ...

İncirliova Belediye Başkanlığı, ilçe merkezinde bulunan park ve bahçelerin yanı sıra cadde ve sokaklarda dikilecek olan ağaç, çiçek ve çeşitli bitkilerin üremini gerçekleştirmek üzere fidanlık kurdu.

İncirliova Hacı Ali Obası Mahallesi’nde kurulan fidanlığı ziyaret eden Başkan Kale, “Modern, sağlıklı ve yaşanılabilir kentlerde yeşil alan ve ağaçlandırma çalışmalarının mutlaka yapılması gerekmektedir. Bizler göreve gelmeden önce halkımıza bu konuda söz vermiştik. İncirliova’yı modern yaşanılabilir bir kent yapacağız demiştik. Bu sözümüzü de tutarak ilçemizde bir fidanlık oluşturmaya ve burada ürettiğimiz çiçek, ağaç ve çeşitli bitkileri ilçemizin muhtelif yerlerine dikim işlerini gerçekleştireceğiz. Böylece ilçemizi doğayla iç içe bir konuma getirip yeşil kent projemizi de hayata geçireceğiz” dedi.

ÇİM BİÇME VE DİĞER EKİPMANLAR YENİLENİYOR

İncirliova Belediye Başkanlığı Park ve Bahçeler Birimi’ne ait araç ve gereçlerini yenilemeye başladıklarını dile getiren Başkan Kale; “İlçemizin temiz, estetiksel bir görünüme kavuşturulması, park ve bahçelerimizin yanı sıra sorumluluk alanlarımızdaki mezarlıklar, sokak ve yolların kenarlarında bulunan yabani otların temizlenmesi için gerekli araç ve gereçlerimizi yenilemeye başladık” dedi.

İNCİRLİOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI, İLÇE MERKEZİNDE BULUNAN PARK VE BAHÇELERİN YANI SIRA CADDE VE SOKAKLARDA DİKİLECEK OLAN AĞAÇ, ÇİÇEK VE ÇEŞİTLİ BİTKİLERİN ÜREMİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK ÜZERE FİDANLIK KURDU.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.