İncirliova’da Sosyal Hizmet Biriminin Ziyaretleri Devam Ediyor

İncirliova’da Sosyal Hizmet Biriminin Ziyaretleri Devam Ediyor
İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’nin verdiği talimat sonrasında geçtiğimiz ay saha çalışmalarını başlatan Sosyal Hizmetler Birimimiz (İBSHA) çalışmalarına hızla devam ediyor.Çalışmalara ilişkin...

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’nin verdiği talimat sonrasında geçtiğimiz ay saha çalışmalarını başlatan Sosyal Hizmetler Birimimiz (İBSHA) çalışmalarına hızla devam ediyor.

Çalışmalara ilişkin bir açıklamada bulunan Başkan Gürşat Kale; "Seçim döneminde vatandaşlarımızla içi içe olup onların dertlerine sıkıntılarına ortak olacağımıza dair söz vermiştik. Bugüne kadar da halkımızdan kopuk olmaktan ziyade onlarla iç içe olup sorunlarını, istek ve önerilerini dikkate alarak çalışmalarımıza yön verdik. Bu anlayışımız görev süremiz boyunca da devam edecektir" dedi.

Bugüne kadar 16 mahallede çalışmaları tamamladıklarını dile getiren Başkan Kale; "Akçeşme, Dereağzı, Arpaderesi, Hamitler, Beyköy, Eğrek, Köprüovası, Hamitler, Palamut, Karabağ, Karagözler, Hacıaliobası, Osmanbükü, İkizdere, Şirindere, İsafakılar mahallelerimizdeki vatandaşlarımızla bir araya geldik. Onların sorunlarını, dertlerini, sıkıntı ve önerilerini kayıt altına aldık. Acil çözüm isteyen işleri yerinde çözüme kavuşturduk. Diğer talepleri de süreç içerisinde çözüme kavuşturacağız." Şeklinde konuştu.

İNCİRLİOVA BELEDİYE BAŞKANI GÜRŞAT KALE'NİN VERDİĞİ TALİMAT SONRASINDA GEÇTİĞİMİZ AY SAHA ÇALIŞMALARINI BAŞLATAN SOSYAL HİZMETLER BİRİMİMİZ (İBSHA) ÇALIŞMALARINA HIZLA DEVAM EDİYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.