İnegöl Belediyesi'nden Cenon Belediyesi'ne İade-i Ziyaret

İnegöl Belediyesinden Cenon Belediyesine İade-i Ziyaret
İnegöl Belediyesi heyeti, Fransa'nın Canon Belediyesi'ne aidei ziyarette bulundu.

- İnegöl Belediyesi heyeti, Fransa'nın Canon Belediyesi'ne aidei ziyarette bulundu.

Geçen haziran ayında Fransa’nın Bordeaux şehrine bağlı Cenon’un Belediyesi'nin yöneticileri İnegöl'e gelmiş ve ziyaret esnasında Cenon ile “kültür iş birliği anlaşması” imzalanmıştı. İnegöl Belediye Başkan Alinur Aktaş ile meclis üyelerinden oluşan 8 kişilik heyet, Fransa’ya bir iade-i ziyarette bulundu. Cenon Belediye Başkan Yardımcısı Hurizet Günder ve Bordeaux Posoflular Dernek Başkanı Erdal Demirci rehberliğinde, şehrin kültür merkezini gezen heyet, günlük 330 ton kapasiteli çöp yakım tesisini de inceledi.

Fransa’da İnegöl heyetini ağırlayanlardan biri de Bordeaux Başkonsolosu Türker Oba’ydı. Oba, Fransa’da her yıl mayıs ayında düzenlenen ve geçtiğimiz yıl 300 bin kişinin ziyaret ettiği fuara İnegöllüleri davet etti. Başkan Alinur Aktaş, bunu MODEF Yönetiminde paylaşacaklarını ve uygun görülürse fuarı ziyaret edebileceklerini ifade etti.

Bordeaux Posoflular Derneği tarafından İnegöl heyeti onuruna 300 kişinin katıldığı akşam yemeği verildi. Aktaş, çok güzel ağırlandıklarını belirterek, “Kısa süre önce tanışmış olmamıza rağmen Cenon ve İnegöl belediyelerinin dostluğu pekişti. Bizler bu durumdan çok hoşnut olduk. Gösterdikleri misafirperverlik için Cenon Belediye Başkanı Alleon David’e, Posoflular Derneği Başkanı Erdal Demirci’ye teşekkürü bir borç biliyorum” şeklinde konuştu.

İNEGÖL BELEDİYESİ'NDEN CENON BELEDİYESİ'NE İADE-İ ZİYARET

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.