İnegöl'den Bursa'ya İşçi Almaya Gelen İki Servis Aracı Bağlandı

İnegölden Bursaya İşçi Almaya Gelen İki Servis Aracı Bağlandı
İnegöllü servis şoförleri, Bursa il merkezine girmelerine izin verilmemesine tepki gösterdi.

- İnegöllü servis şoförleri, Bursa il merkezine girmelerine izin verilmemesine tepki gösterdi.

İnegöl Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikada çalışan işçileri almak için Bursa’ya giden iki servis aracı, dönüş yolunda Mesken kavşağında zabıta tarafından durduruldu. Hüseyin Doğru ile Ertuğrul Dündar’a ait 2 servis aracı zabıta nezaretinde İnegöl’e gelerek, işçileri fabrikaya bıraktı. Daha sonra araçlar 15 gün trafikten men edilerek Bursa’ya götürüldü..

Hüseyin Doğru, bir aracının daha geçtiğimiz günlerde bağlandığını söyledi. Bir yıl içerisinde 33 bin TL ceza yediğini anlatan Doğru, “Aracımın bir tanesi şu anda bağlı. Bugün ikinci arabamı da bağladılar. İnegöl arabası Bursa’ya giremez diyorlar. İnegöl’den Bursa’ya servis çekemezsiniz diyorlar. Biz orada çalışmıyoruz, yolcuyu alıp geliyoruz. Bursa’dan sabah 07.30’da çıkıyoruz. Benim fabrikayla sözleşmem var. Akşam bu işçileri ben beyle götüreceğim? Bizi Bursa’ya bırakmayacaklarsa Kestel yolunda geri çevirsinler. Büyükşehir’in buna çare bulması lazım" dedi.

Ertuğrul Dündar ise, ilk kez arabasının bağlandığını belirterek, kendisine şu ana kadar 13 bin TL’ye yakın ceza yazıldığını söyledi. Daha sonra Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz ile istişare eden servisçiler olaysız bir şekilde dağıldı.

İNEGÖL'DEN BURSA'YA İŞÇİ ALMAYA GELEN İKİ SERVİS ARACI BAĞLANDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.