İnönü Üniversitesi’nde Tıp Eğitim Modeli

İnönü Üniversitesi’nde Tıp Eğitim Modeli
İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından geliştirilen ve başarıyla uygulanan ‘Tıp Eğitimi Projesi’, tıp eğitimi veren diğer yükseköğretim kurumlarından büyük ilgi görüyor.İstanbul Bezmialem Ünivers...

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından geliştirilen ve başarıyla uygulanan ‘Tıp Eğitimi Projesi’, tıp eğitimi veren diğer yükseköğretim kurumlarından büyük ilgi görüyor.

İstanbul Bezmialem Üniversitesi ile Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanları ve beraberlerindeki akademisyenler, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesine gelerek burada uygulanan ‘Tıp Eğitimi Modeli’ ile ilgili incelemelerde bulundular. Teorik ve pratik tıp eğitimi çalışmalarını yakından görme ve inceleme imkanı bulan heyetler, Tıp Fakültesi yöneticileri ve hocalarından konu ile ilgili detaylı bilgi aldılar.

Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ünsal Özgen, konuk heyetlerle beraber gerçekleştirilen toplantılarda, projenin amacı ve nasıl uygulandığı hakkında bilgi paylaşımında bulunduklarını ve bu projenin, tıp eğitimi veren başka yükseköğretim kurumları tarafından alınıp geliştirilmesinden memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

Konuk heyetler, İnönü Üniversitesi tarafından geliştirilen ve uygulanan ‘Tıp Eğitimi Modeli’ni son derece başarılı bulduklarını belirttiler.

İlerleyen günlerde tıp eğitimi veren başka yükseköğretim kurumlarından da heyetlerin Malatya’ya gelerek, İnönü Üniversitesinde uygulanan ‘Tıp Eğitimi Modeli’ ile ilgili incelemelerde bulunacağı kaydedildi.

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ’NDE UYGULANAN EĞİTİM MODELİ İLGİ GÖRÜYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.