İnönü Üniversitesispor galibiyet özlemini bu hafta bitirmek istiyor

İnönü Üniversitesispor galibiyet özlemini bu hafta bitirmek istiyor
Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) çıktığı 4 karşılaşmada da galibiyet yüzü göremeyen İnönü Üniversitesispor'da Kahramanmaraş Sakaryaspor maçı hazırlıkları...

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) çıktığı 4 karşılaşmada da galibiyet yüzü göremeyen İnönü Üniversitesispor'da Kahramanmaraş Sakaryaspor maçı hazırlıkları sürüyor. Geçen hafta sahasında Elazığ Yolspor ile berabere kalarak, ligdeki 3'üncü beraberliğini alan İnönü Üniversitesispor gol yollarında yaşadığı sorun nedeniyle galibiyet özlemini sürdürüyor.

Pazar günü deplasmanda oynayacağı Kahramanmaraş Sakaryaspor maçı hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdüren sarı siyahlılar, ligde henüz puanla tanışamayan rakibi karşısında galibiyetten başka bir sonucu düşünmüyor.

Transferde büyük bütçeler harcayarak lige giren takımlar karşısında dişe diş bir mücadele ortaya koymasına rağmen gol yollarında yaşadığı kısırlığa bir türlü çözüm bulamayan üniversite, bu sorunu Kahramanmaraş takımı karşısında çözmek istiyor.

Murat Kurt'un talebeleri lige Adıyaman 1954 yenilgisiyle başladı. Daha sonra Araban Belediyespor ile 1-1 berabere kalan sarı siyahlılar, 3'üncü hafta müsabakasında ise Yeşilyurt Belediyespor ile golsüz berabere kaldı. Malatya temsilcisi, geçen hafta sahasında karşılaştığı Elazığ Yolspor ile 1-1'lik sonuçla sahadan ayrıldı.

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.