İnşaattan Düşen İşçi Hayatını Kaybetti

İnşaattan Düşen İşçi Hayatını Kaybetti
Karaköy’de otel inşaatında duvarcı olarak çalışan 24 yaşındaki Hakan Seçkin, 6’ncı kattan düşerek hayatını kaybetti. Seçkin olay yerine gelen ambulansla tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

- Karaköy’de otel inşaatında duvarcı olarak çalışan 24 yaşındaki Hakan Seçkin, 6’ncı kattan düşerek hayatını kaybetti. Seçkin olay yerine gelen ambulansla tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 08.30 sıralarında Karaköy Kemankeş Karamustafa Paşa Mahallesi Kemankeş Caddesi üzerindeki bir otel inşaatında meydana geldi. İddiaya göre, duvarcı olduğu öğrenilen 24 yaşındaki Hakan Seçkin, sabah saatlerine otel inşaatının yapıldığı alana geldi. Burada hazırlıklarını tamamlayan Seçkin daha sonra inşaatın 6’ncı katına çıkarak çalışmaya başladı. Çalışma sırasında Seçkin bir anda dengesini kaybetti. Dengesini kaybeden Seçkin 6’ncı kattan yere çakıldı. İnşaattaki diğer çalışanların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahale ve kontrollerin ardından Seçkin’in öldüğünü belirledi. Seçkin tedbir amaçlı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Seçkin'in iş arkadaşları ise inşaat önünde uzun süre bekledi.

“HERHANGİ BİR GÜVENLİK ÖNLEMİ YOKTU”

24 yaşında duvarcı olarak çalışan Hakan Seçkin’in Elazığ’dan çalışmaya geldiği ve 1 çocuğu olduğu öğrenildi.

İşçilerden Mehmet Akkurt, “Biz yukarıda kalıp yapıyorduk. Sonra çığlıklar geldi. Ondan sonra bize duvarcı düşmüş dediler. Biz de aşağıya indik, 6’ncı kattan düşmüş dediler. Kendisini tanımıyorum ama duvarcı arkadaşımız, net olarak bilmiyorum ama sanırım ölmüş” dedi.

İşçilerde Mehmet Sulanç ise, “Biz kalıpçıyız. Hepimiz yukarı kalıp yapıyorduk. Birden bir çığlıklar geldi. Çığlıklarla biz aşağıya koştuk, geldiğimizde duvarcı bir arkadaş yerde kanlar içinde yatıyordu. Durumu çok vahimdi. Sağlıkçılar geldi epey müdahale ettiler. Adamın durumu ağırdı, yüzde 99 öldü. Üzerinde herhangi bir güvenlik önlemi yoktu” diye konuştu.

Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.