"İnşallah Aziz Yıldırım kızmaz"

"İnşallah Aziz Yıldırım kızmaz"
Katar'ın Ankara Büyükelçisi Salim Mübarek Al Şafi, Trabzonspor'u ziyaret ederek, "Fenerbahçe'den biraz geri adım atacağız ve Trabzonspor'u destekleyeceğiz....

Katar'ın Ankara Büyükelçisi Salim Mübarek Al Şafi, Trabzonspor'u ziyaret ederek, "Fenerbahçe'den biraz geri adım atacağız ve Trabzonspor'u destekleyeceğiz. İnşallah Aziz Bey kızmaz" dedi.

Bir dizi ziyaret gerçekleştirmek için Trabzon'a gelen Katar'ın Ankara Büyükelçisi Salim Mübarek Al Şafi, Trabzonspor Kulübü'nü ziyaret ederek Başkan Muharrem Usta ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ziyarette Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon Turizm İl Müdürü Ali Ayvazoğlu, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Başkanı Çetin Oktay Kaldırım da yer aldı.

"İNŞALLAH AZİZ BEY KIZMAZ"

Büyükelçi Al Şafi, Trabzonspor Kulübü'nde olmaktan büyük bir onur duyduğunu belirterek, "Trabzonspor'un köklü bir kulüp olduğunu çok iyi biliyoruz. Daha önceki başarılarını da biliyoruz. Geçmişte ve bugünde çok önemli oyunculara sahip olduğunu biliyoruz. İnşallah bu destekler Trabzonspor'u daha da ileriye taşıyacaktır. Fenerbahçe'den biraz geri adım atacağız ve Trabzonspor'u destekleyeceğiz. İnşallah Aziz Bey kızmaz" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta ise Trabzonspor'un şehre kimlik veren bir marka olduğunu belirterek, "Hepimiz için çok değerli. Bu şehirde insanlar Trabzonspor için yatar kalkarlar. Son dönemde uykuları biraz bozuk ama bu büyük kulüp şehri ve taraftarı ile bu süreci aşacaktır. Bütün ülke görecektir, bu marka hak ettiği yere tekrar gelecektir" diye konuştu.

Ziyaretin anısına Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Büyükelçi El Şafi'ye üzerinde isminin yazılı olduğu 61 numaralı Trabzonspor forması hediye etti. Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta ve beraberindekilerle birlikte Katar Büyükelçisi Salem Mübarek Al Şafi, yapımı devam eden Akyazı Stadyumu'nda da incelemelerde bulundu.

"İnşallah Aziz Yıldırım kızmaz"

"İnşallah Aziz Yıldırım kızmaz"

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.