’İnternette Tanışan Son Çift’ Güldürdü

’İnternette Tanışan Son Çift’ Güldürdü
Tito ve Dilek Sever’in yazdığı, Levent Özdilek’in yönettiği ‘Internette Tanışan Son Çift’ isimli oyun Nazım Hikmet Kültürevi’nde sahnelendi.Nilüfer Belediyesi Tiyatro bu defa büyük ses getiren bir oy...

Tito ve Dilek Sever’in yazdığı, Levent Özdilek’in yönettiği ‘Internette Tanışan Son Çift’ isimli oyun Nazım Hikmet Kültürevi’nde sahnelendi.

Nilüfer Belediyesi Tiyatro bu defa büyük ses getiren bir oyunu tiyatro meraklıları ile buluşturdu. Bo Sahne tarafından sahneye konan ‘internette Tanışan Son Çift’ Nazım Hikmet Kültürevi’nde izleyicinin karşısına çıktı. Akasya Asıltürkmen ve Ozan Akbaba’nın oynadığı absürt komedi İnternette Tanışan Son Çift’e vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Tito ve Dilek Sever’in yazdığı, Levent Özdilek’in yönettiği oyun izleyiciye “Siz hiç internetten biriyle tanıştınız mı?” diye sorarken onları kahkahalara boğdu. Oyunda internette tanışıp, uzun süre konuşan çiftin sonunda buluşmaya karar vermesiyle başlar. Ama işler karışır. Çünkü ikisi de kendisini yanlış tanıtmış. Ne adam dediği gibi Boğaz’da oturur. Ne de kadın söylediği kadar marifetlidir. Bunca yalanın su yüzüne çıkmasıyla olaylar komik bir hal alır. Neden internette tanışan son çift olduklarının yanıtı ise oyunda gizlidir.

TİTO VE DİLEK SEVER’İN YAZDIĞI, LEVENT ÖZDİLEK’İN YÖNETTİĞİ  ‘INTERNETTE TANIŞAN SON ÇİFT’ İSİMLİ OYUN NAZIM HİKMET KÜLTÜREVİ’NDE SAHNELENDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.