İntihar Girişimi Değil, Yıkım Çalışması !

İntihar Girişimi Değil, Yıkım Çalışması !
Türkiye güvenlik önlemi alınmayan iş sahalarında yaşanan ölümleri konuşurken, Zonguldak’ta eski bir binanın yıkımını yapan işçilerin halleri görenleri şok etti. Gazipaşa Caddesi’nde otel olarak kullan...

Türkiye güvenlik önlemi alınmayan iş sahalarında yaşanan ölümleri konuşurken, Zonguldak’ta eski bir binanın yıkımını yapan işçilerin halleri görenleri şok etti.

Gazipaşa Caddesi’nde otel olarak kullanılan eski bir binanın yıkım işlemlerini yapan işçiler görenleri şaşkına çevirdi. İşçiler, ellerindeki makineler ile birlikte yerden metrelerce yükseklikte çalışmalarını sürdürdü. Zaman zaman mola veren işçileri gören vatandaşlar ise akrobasi şovlarını aratmayan görüntüler karşısında tepkilerini dile getirdi.

Yapılacak yeni bina için eski binayı yıkan işçilerin yeterli güvenlik önlemi almayışı son dönemde gündeme gelen iş kazalarını hatırlattı. Ölüme meydan okuyan işçilerin demirlerin üzerinde yürüdüğü görüldü. Metrelerce yükseklikte başlarında bareti dahi olmayan işçiler, adeta ölüme meydan okudu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.