İntihar İhbarı Polisi Alarma Geçirdi

İntihar İhbarı Polisi Alarma Geçirdi
Sinop’ta polis ekipleri, bir intihar ihbarı üzerine olay yerine gitti. Yapılan araştırma sonucu, olayın intihar olmadığı, şahsın evinde uyuyakaldığı anlaşıldı.

- Sinop’ta polis ekipleri, bir intihar ihbarı üzerine olay yerine gitti. Yapılan araştırma sonucu, olayın intihar olmadığı, şahsın evinde uyuyakaldığı anlaşıldı.

Edinilen bilgiye göre, saat 22.45 sıralarında polis ekipleri intihar ihbarı aldı. Bunun üzerine Ada Mahallesi Zafer Blokları'ndaki adrese giden polis, itfaiye ve sağlık ekipleri çevrede araştırma yaptı. Caddeye park edilen araçlardan dolayı itfaiye yanaşamayınca, ambulans hoparlöründen mahalle sakinlerine anons yapıldı. İtfaiye ekipleri evin içerisinde herhangi bir hareket göremeyince, merdivenle kata ulaşmaya çalıştı. İtfaiye eri ile birlikte sağlık ekibinden bir kişi merdivenle kata ulaştı. Camın, levye yardımı ile kırılacağı esnada, evde ikamet eden Mustafa Ç. (35) isimli vatandaş balkon camını açtı. Olayın intihar olmadığı anlaşılınca, ekipler aşağı indi. Mustafa Ç.'nin evde uyuyakaldığı öğrenildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.