İntihara Kalkışan Kişiyi Belediye Başkanı İkna Etti

İntihara Kalkışan Kişiyi Belediye Başkanı İkna Etti
Batman’da 8 katlı bir binanın çatısından atlamak isteyen bir kişiyi, Belediye Başkanı Sabri Özdemir ikna etti.

- Batman’da 8 katlı bir binanın çatısından atlamak isteyen bir kişiyi, Belediye Başkanı Sabri Özdemir ikna etti.

Batman’da evli bir çocuk babası Aydın B. (38), maddi sıkıntılar ve çocuğunun hastane masraflarını ödeyememesi gerekçesiyle intihar etmek istedi. Aydın B., merkezde bulunan çok katlı otoparkın 8. katına çıkarak intihar etmek istedi. Şahsın intihara teşebbüsünü gören vatandaşlar polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen ambulans, polis ve itfaiye ekipleri şahsı ikna etmek için büyük çaba sarf etti. Çabaların sonuçsuz kaldığı intihara teşebbüs olayına Belediye Başkanı Sabri Özdemir yetişti. Olay yerine gelerek şahısla konuşan Başkan Özdemir, Aydın B.'yi intihar etmekten vazgeçirerek polise teslim etti.

Batman Belediye Başkanı Sabri Özdemir, intihara kalkışan Aydın B.’nin maddi sıkıntıdan dolayı psikolojinin bozulduğunu ifade ederek, "Aydın B. sorunlarının çözümü için bir çok yetkili merciye gitmiş. Oralardan bir sonuç alamayınca belediye geldi. Bende toplantıdaydım. Onunla görüşemedim. O da çareyi intihar etmekle bulmaya çalıştı. Ben hemen olay yerine geldim. Çocuğu rahatsız maddi sıkıntılar çekiyor. O yüzden böyle bir yola başvurmuş" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İNTİHARA KALKIŞAN KİŞİYİ BELEDİYE BAŞKANI İKNA ETTİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.