İpek Halı Kursu Yeşil Konak’ta

İpek Halı Kursu Yeşil Konak’ta
İzmit Belediyesi ile İzmit Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile açılacak olan ipek halı kursu için kayıtlar 30 Aralık’ta sona erecek.

- İzmit Belediyesi ile İzmit Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile açılacak olan ipek halı kursu için kayıtlar 30 Aralık’ta sona erecek.

İzmit Meslek Edindirme Kursları (İZMEK) bünyesinde açılacak olan kursa katılmak isteyenlerin ay sonuna kadar başvurmaları istendi. İzmit Belediyesi, Halk Eğitim Müdürlüğü ve Han Halı firması işbirliği ile açılacak olan kursun Yeşil Konak’ta olacak. Daha önce Necati Gençoğlu Kültür Merkezi’nde açılması planlanan kursun, tarihi dokusu nedeniyle Yeşil Konak’ta açılmasına karar verildi. Kurs ile ilgili olarak 325 20 21 numaralı telefondan daha detaylı bilgi alınabilir. Unutulmaya yüz tutan ipek halıcılığının kurs sayesinde tekrar canlandırılması hedefleniyor. Halen faaliyette bulunan ipek halı üretimi yapan firmaların en büyük sıkıntısı yetişmiş elemanın olmaması. Açılacak ipek halıcılık kursu ile firmaların bu ihtiyacını karşılanması amaçlanıyor.

İPEK HALI KURSU YEŞİL KONAK’TA

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.