İpekyolu Belediyesi’nden Temizlik Kampanyası

İpekyolu Belediyesi’nden Temizlik Kampanyası
Van’ın İpekyolu Belediyesi, öğrencilerin katılımıyla Karşıyaka Mahallesi’nde temizlik kampanyası başlattı.İpekyolu Belediyesi, uzun süredir okullarda ambalaj atıkların geri dönüşümünün önemi üzerine s...

Van’ın İpekyolu Belediyesi, öğrencilerin katılımıyla Karşıyaka Mahallesi’nde temizlik kampanyası başlattı.

İpekyolu Belediyesi, uzun süredir okullarda ambalaj atıkların geri dönüşümünün önemi üzerine seminerler düzenliyordu. Son olarak Karşıyaka Mahallesi’ndeki Fevzi Geyik İlköğretim Okulu’nda ambalaj atıkların geri dönüşümü ve çevre temizliği önemine ilişkin verilen seminerin ardından bugünde öğrencilerin katılımıyla mahallede çevre temizliği yapıldı. Aralarında İpekyolu Belediyesi Eş Başkan yardımcıları Nermin Unat ve Halis Çakır, Temizlik İşleri Müdürü Sidar Fırat, Okul Müdürü Harun Yeşilova, öğretmenler ve öğrenciler, mahallede çöp topladı.

Etkinlikle ilgili konuşan İpekyolu Belediye Eş Başkan Yardımcısı Halis Çakır, "Şimdiye kadar çevre temizliği ve ambalaj atıklarının geri dönüşümünün ne kadar hayatı bir öneme sahip olduğunu anlatmıştık. Bugünde uygulamalı böyle değerli bir çalışmayı belediyeyle ortaklaşa gerçekleştiren okul yönetimine teşekkür ederim. Bu tür çalışmalar devam edecek ve ilçenin temizliği için elimizden gelini yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Fevzi Geyik İlköğretim Okulu Müdürü Harun Yeşilova ise, başka gidecekleri bir dünya olmadığını ve çevreye sahip çıkılması gerektiğini belirtti.

VAN’IN İPEKYOLU BELEDİYESİ, ÖĞRENCİLERİN KATILIMIYLA KARŞIYAKA MAHALLESİ’NDE TEMİZLİK KAMPANYASI BAŞLATTI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.