İrfan Özata’nın Hasret Türküsü Ekranlarda

İrfan Özata’nın Hasret Türküsü Ekranlarda
Geçen yıl yayımladığı Hayat Okulu albümüyle 2013 yılının En İyi Çıkış Yapan Sanatçı ödülünün sahibi olan İrfan Özata, üçüncü video klibi Hasret Türküsü için kamera karşısına geçti.

- Geçen yıl yayımladığı Hayat Okulu albümüyle 2013 yılının En İyi Çıkış Yapan Sanatçı ödülünün sahibi olan İrfan Özata, üçüncü video klibi Hasret Türküsü için kamera karşısına geçti.

Etkileyici sesi ve kendine has yorumuyla kısa sürede müzikseverlerin dikkatini çeken İrfan Özata, dinleyicilerden gelen yoğun talep üzerine albümün üçüncü video klibini; sözü ve müziği Umut Ahmet Beceren’e, düzenlemesi Altuğ Öncü’ye ait Hasret Türküsü şarkısına çekti.

Yönetmenliğini Hasan Kuyucu’nun üstlendiği klip, Şile’de bir harfiyat alanında ve eski bir askeri gözetleme kulesinde çekildi. Yaklaşık 12 kişilik bir teknik ekibin görev aldığı klipte, askerliğini yapmakta olan bir gencin sevgilisine duyduğu özlem ekranlara yansıtıldı. Klibin diğer bir özelliği ise şarkının yazarı Umut Ahmet Beceren’in de şarkıyı askerliğini yaptığı süreçte kaleme alması ve klibin de şarkının yazılış sürecini yansıtması oldu. Son zamanların en iyi erkek vokalleri ve bestecileri arasında gösterilen İrfan Özata, Hasret Türküsü şarkısının video klibiyle tüm müzik kanalları ve YouTube İrfanÖzataVEVO kanalı üzerinden dinleyicilerle buluştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.