İş Adamları Korta İndi

İş Adamları Korta İndi
Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticileri Vakfı (TOSYÖV) Bursa Destekleme Derneği üyesi iş adamları ve yöneticileri, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü tenis antrenörleri eşliğinde tenis dersleri almaya başladı.

- Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticileri Vakfı (TOSYÖV) Bursa Destekleme Derneği üyesi iş adamları ve yöneticileri, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü tenis antrenörleri eşliğinde tenis dersleri almaya başladı.

Başarının sağlıklı bir beden ve bunun da spor yapmaktan geçtiğini belirten TOSYÖV Bursa Destekleme Derneği Başkanı İsmail Hakkı Kavurmacı, “Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yüzlerce spor tesisi var. Gerçekten spor şehri oldu, Bursa. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin spora ve sporcuya verdiği değer ortada” dedi.

TOSYÖV üyesi iş adamları olarak spora verilen destekten faydalanmak istediklerini söyleyen Kavurmacı, “Üyelerimiz iş adamı ve üst düzey yönetici arkadaşlar. İş yoğunluğundan spor yapmaya vakit ayıramayan arkadaşlarımız için hem yoğun iş temposunun stresinden uzaklaşma hem de sağlıklı kalma hedefiyle Büyükşehir Belediyespor Kulübü ile temasa geçtik. Hocalarımız bizlerle çok ilgililer. Eğlenerek tenis sporunu öğreniyoruz hatta daha önce bu imkanlardan yararlanmadığımız için de kendimize kızıyoruz” diye konuştu.

Kavurmacı, spor yatırımları ve kente sunulan hizmetler için Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye ve Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’ne teşekkür etti.

İŞ ADAMLARI KORTA İNDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.