İş Dünyası, Emine Atasoy Başkanlığında Toplandı

İş Dünyası, Emine Atasoy Başkanlığında Toplandı
Türk Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, İstanbul'da Türkiye'nin 81 ilinden gelen ticari ve sanayi sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi.

- Türk Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, İstanbul'da Türkiye'nin 81 ilinden gelen ticari ve sanayi sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi.

Türk Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, İstanbul'da yapılan iş dünyası zirvesinde 30 Mart yerel seçimlerine değinerek, “Ülkemiz 30 Mart'ta son yılların en gergin seçimlerinden birisini geride bıraktı” dedi.

30 Mart yerel seçimlerinin, Türkiye’ye, Türk Milleti’ne ve siyasi partilere hayırlı olmasını dileyen Atasoy, “Buradan bütün siyasi parti liderlerimize ve devletin zirvesine sesleniyorum; bizler iş verenler, iş adamları, iş kadınları ve Türkiye'nin sanayi ve ticaret sivil toplum kuruluşları olarak; Ankara'dan devletin zirvesinden özellikle siyasi parti liderlerimizden sağduyulu olmalarını ve seçim atmosferinden çıkmalarını bekliyoruz” diye konuştu.

Türk sanayicileri, iş kadınları, iş adamları olarak ülkede istikrar istediklerini dile getiren Atasoy, “Ankara'da devletin zirvesinde ve siyasi parti liderlerinin arasında esen soğuk rüzgarların Türk ekonomisini birinci derecede olumsuz etkilediğini hepimiz biliyoruz. İktidar ve muhalefet; sanayici iş adamı, iş kadını, iş vereni, işçisi, memuru, kadınlarımız ve gençlerimizle hep birlikte güç birliği yaparak Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni muhasır medeniyetler zirvesine çıkartmak için elimizden geleni yapmalıyız” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.