İşadamına Çifte Soygun Şoku

İşadamına Çifte Soygun Şoku
Fatih’te bir iş adamının yeni aldığı lüks otomobilini çalan hırsızlar, araçtaki kumandayı fark edince otomobil hırsızlığıyla yetinmedi. Çaldıkları otomobilin sahibinin işyerine giderek kasayı da soyan...

Fatih’te bir iş adamının yeni aldığı lüks otomobilini çalan hırsızlar, araçtaki kumandayı fark edince otomobil hırsızlığıyla yetinmedi. Çaldıkları otomobilin sahibinin işyerine giderek kasayı da soyan hırsızlar, güvenlik kamerasına yakalandı.

Olay, geçtiğimiz günlerde Fatih’te meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, iş adamı Metin Adıyaman’ın, 300 bin TL ‘ye aldığı otomobilini çalındı. Adıyaman, aldığı otomobilin işlemlerini hallederken, aracı da oğluna verdi. Adıyaman’ın oğlu arkadaşlarıyla bir süre gezdikten sonra otomobili işyeri çalışanına emanet etti. Lüks aracı cadde üzerine park eden çalışan eve girmesinin ardından hırsızlar harekete geçerek aracı çaldı.

Otomobildeki kumandayı fark eden hırsızlar aracı çalmakla da yetinmedi. Hırsızlar çaldıkları lüks otomobille Adıyaman’ın Fatih’teki işyerine geldi. Arabadaki kumandayla işyerinin kepengini açan zanlılar kapıyı da açarak içeriye girdi. Yaklaşık yarım saat içeride kalan zanlılar, kasayı soyarak yine lüks araçla olay yerinden uzaklaştı.

Sabah iş yerine gelen Metin Adıyaman, soyulduğunu fark edince güvenlik kameralarını inceledi. Kamerada zanlıların iş yerine kendi aracına benzeyen otomobille geldiklerini görünce hemen oğlunu aradı. Adıyaman, otomobilin de çalındığını duyunca ikinci şoku yaşadı.

HIRSIZLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Önce lüks otomobili ardından da otomobilin sahibinin işyerini soyan zanlılar güvenlik kamerasına yakalandı. Görüntülerde, zanlılar çaldıkları otomobille işyerinin yakınlarına geliyor. İki zanlı araçtan inerek iş yerinin önüne gelip kumanda ile kepengi açıyor. Kapıyı da açan zanlılardan ikisi işyerine giriyor. Bu sırada diğer zanlı ise lüks otomobili yol kenarına park edip beklemeye başlıyor. İşyerine giren zanlılar kasayı açarak 30 bin TL’yi alarak dışarıda bekleyen otomobile biniyor. Zanlılar hem çaldıkları lüks otomobille hem de kasadan aldıkları paralarla kayıplara karışıyor.

ARACI ALDIĞI GÜN ÇALINDI

İşadamı Adıyaman, “Aracımızı çaldıktan sonra bizim aracımızla gelip iş yerimize girdiler. Aracı da aynı gün almıştım. Daha yeni araçtı. Gündüz işlemler bitmemişti. Gidip işlemleri bitirdim. Oğlum da akşam gidip arabayı teslim aldı ve arkadaşları ile yemeğe gitti. Eve gelince de şirketimizin çalışanına arabayı götür sabah gelir beni alırsın deyip arabayı veriyor. Çocukta arabayı cadde üzerine park etmiş. Sabah kalktığında da arabayı bıraktığı yerde bulamadı” dedi.

Polis kaçan zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.