İşçi Dostu Piriştina

İşçi Dostu Piriştina
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Ramazan Bayramı öncesi belediyede çalışan bin taşeron işçiye erzak paketi dağıtırken, “Çok şükür ki ilk kez dönemimizde taşeron işçi kardeşlerimize küçük olsa bir katkı yapma olanağı bulduk. Yolumuz açık olsun” dedi

- Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Ramazan Bayramı öncesi belediyede çalışan bin taşeron işçiye erzak paketi dağıtırken, “Çok şükür ki ilk kez dönemimizde taşeron işçi kardeşlerimize küçük olsa bir katkı yapma olanağı bulduk. Yolumuz açık olsun” dedi.

Buca Belediye Başkanı Piriştina, taşeron işçilerle belediye şantiyesinde buluştu. 100 günü aşan görev süresi içinde hemşehrilerinin yanı sıra işçilerin mutluluğu için de çalıştığını belirten Piriştina, “Bu kent için başladığımız hizmet yarışında ancak sizlerle uyum içinde olursak başarılı olacağımıza inanıyoruz. Sizin moraliniz için göreve geldiğimiz ilk günden beri çalışıyoruz. Artık biz de sizin gibi bu kentin emekçisi, hizmetkarı olduk. İşte bu mücadelenize iftar paketleriyle ufak bir katkı koymak istedik. Karınca kararınca bir şeyler yapmak üzere yola çıktık. Çalışma şartlarınızdaki zorlukların bilincindeyiz. Küçük de olsa yolculuğumuzda destek vermeyi istedik. Yolumuz açık olsun. Sizlerle ele Buca’yı kıskanılan bir ilçe yapma hedefindeyiz” diye konuştu.

İŞÇİLERDEN TEŞEKKÜR

Piriştina, konuşmasının ardından çalışanlara erzak paketlerini dağıttı. Piriştina’nın adaylık sürecinde de taşeron işçilerle buluştuğunu, taşeronu bitirmek üzere büyük mücadele vereceğinin sözünü verdiğini hatırlatan işçiler, taşeron işçilerin düşük ücretlerle geçinmeye çalıştığını belirterek kendilerini hatırlayan Piriştina’ya teşekkür ettiler. Dağıtım etkinliğine başkan yardımcıları Murat Işık ve Erdem Kolağası da katıldı.

İŞÇİ DOSTU PİRİŞTİNA

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.