Işid, Bombalı Araçla İntihar Saldırısı Düzenledi!

Işid, Bombalı Araçla İntihar Saldırısı Düzenledi!
Suriye’nin Halep kentine bağlı Tel Rıfat kasabasında IŞİD militanları bomba yüklü araçla intihar saldırısı düzenledi. Saldırı ile Halep çevresindeki çatışmalarda yaralanarak Kilis’e getirilen 12 yaral...

Suriye’nin Halep kentine bağlı Tel Rıfat kasabasında IŞİD militanları bomba yüklü araçla intihar saldırısı düzenledi. Saldırı ile Halep çevresindeki çatışmalarda yaralanarak Kilis’e getirilen 12 yaralıdan 2’si hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, IŞİD militanları, Tel Rıfat kasabasında bomba yüklü araçla Özgür Suriye Ordusu’na ait kontrol noktasında intihar saldırısı düzenledi. Olay yerinde 6 kişi hayatını kaybederken, yaralanan 4 kişi ise Öncüpınar Sınır Kapısı üzerinden 112 acil ambulansları ile Kilis Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ayrıca Halep ve çevresinde çatışmalarda yaralanan 8 kişi daha Kilis Devlet Hastanesi’ne getirildi. 2 olayda 2 kişi hayatını kaybederken, 10 kişi ise tedavi altına alındı. Tedavi altına alınanlardan durumu ciddi olan 3 kişi çevre illerdeki hastanelere sevk edildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.