Işılak’tan Muhteşem Fetih Konseri

Işılak’tan Muhteşem Fetih Konseri
İstanbul’un fethinin yıldönümü dolayısıyla Zeytinburnu’nda düzenlenen konserde sahne alan ünlü sanatçı ve AK Parti İstanbul 3’üncü Bölge Milletvekili Adayı Uğur Işılak, şarkılarıyla coşturdu. İstanbul...

İstanbul’un fethinin yıldönümü dolayısıyla Zeytinburnu’nda düzenlenen konserde sahne alan ünlü sanatçı ve AK Parti İstanbul 3’üncü Bölge Milletvekili Adayı Uğur Işılak, şarkılarıyla coşturdu.

İstanbul’un fethinin 562’nci yıldönümü Zeytinburnu’nda coşkuyla kutlandı. Zeytinburnu Belediyesi tarafından Zeytinburnu Meydanı’nda düzenlenen konserde sahne alan ünlü sanatçı ve AK Parti İstanbul 3’üncü Bölge Milletvekili Adayı Uğur Işılak, şarkılarıyla kendisini izleyenleri coşturdu. Konseri izleyen Zeytinburnulular, söylenen şarkılara eşlik etti. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın da vatandaşlarla birlikte konseri izledi.

İstanbul’un fethi ile Zeytinburnu arasında farklı bir ilişki olduğunu söyleyen Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, “İstanbul’un Fethinin 562’nci yılını kutluyoruz. Zeytinburnu’nda büyük bir coşkuyla kutluyoruz. İstanbul’un fethi ile Zeytinburnu arasında farklı bir ilişki vardır. Fethin son hareketinin planları Zeytinburnu’nda yapıldı. Fatih Sultan Han Hazretleri otağını Zeytinburnu’na kurmuştu. İstanbul surları diye bildiğimiz o surlar Topkapı o çevreden içeri girmiştir” dedi.

“DUAMIZ ANADOLU COOĞRAFYASI İŞGAL ALTINDA KALMASIN”

Fetih coşkusunu yaşadıklarını belirten Aydın, “Rabbim ülkemize sıkıntı yaşatmasın. Fetihten sonra sıkıntılar yaşadık. İstanbul 1’inci Dünya Savaşı’ndan sonra işgal edildi. Yaklaşık dört buçuk beş yıl gibi İstanbul İngilizlerin işgali altında kaldı. 6 Ekim’de İstanbul’un kurtuluşunu yıldönümünde kutluyoruz. Temennimiz, arzumuz, duamız ve bütün gayretlerimiz bu topraklar özelde İstanbul ama genelde Anadolu coğrafyası hiçbir zaman düşman işgali altında kalmasın” şeklinde konuştu.

Gecenin sonunda Başkan Aydın, Uğur Işılak’a çiçek takdim etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.