İsimsiz Hayırsever’den Hastahane’ye Tekerlekli Sandalye Bağışı

İsimsiz Hayırsever’den Hastahane’ye Tekerlekli Sandalye Bağışı
Korkuteli’li hayırsever bir vatandaş, Devlet Hastanesine 4 adet tekerlekli sandalye bağışladı. Engelli ve yaşlı vatandaşların kullanımı için 4 adet tekerlekli sandalyeyi Devlet Hastanesi yetkililerine...

Korkuteli’li hayırsever bir vatandaş, Devlet Hastanesine 4 adet tekerlekli sandalye bağışladı. Engelli ve yaşlı vatandaşların kullanımı için 4 adet tekerlekli sandalyeyi Devlet Hastanesi yetkililerine teslime den Hayırsever, “isim önemli değil” dedi.

İsminin açıklanmasını istemeyen duyarlı bir hayırsever vatandaş, Devlet Hastanesi’ne hasta taşımada kullanılması için 4 adet tekerlekli sandalyeyi yetkililere teslim etti. Devlet Hastanesi Mali işler müdürü Resul Arıtürk, “ Hayırsever vatandaşımız isminin açıklanmasını istemedi. Kendisi 4 adet tekerlekli sandalyeyi bizlere teslim etti. Kendisi yurt dışında yaşamasına rağmen Doğduğu topraklarda olmamasına rağmen ilçemizi unutmayarak hastanemize yaptığı bu tür yardımlardan dolayı bizler de çok memnun kaldık. Bu yardımların miktarından çok, niteliği önemlidir. İnşallah bu yardımlar başka insanlara da örnek olur” dedi.

İsminin açıklamayı istemeyen hayırsever, duyarlı bir vatandaş olarak benim de bu yardımlarda katkım olsun istedim. Hastane içinde kullanılması içinde 4 adet sandalyeyi hastaneye bağışladım” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.