İskenderun’da Cumhuriyet Konseri

İskenderun’da Cumhuriyet Konseri
Türk Rock Müziği’nin efsane grubu Moğollar, Hatay’ın İskenderun ilçesinde Cumhuriyetin kuruluşunun 91. yıldönümü etkinlikleri kapsamında hayranlarıyla buluştu.

- Türk Rock Müziği’nin efsane grubu Moğollar, Hatay’ın İskenderun ilçesinde Cumhuriyetin kuruluşunun 91. yıldönümü etkinlikleri kapsamında hayranlarıyla buluştu.

Hatay Büyükşehir Belediyesince İskenderun ilçesi Atatürk Anıt alanında düzenlenen Cumhuriyet konserinde sahne alan Moğollar grubunun kurucularından Cahit Berkay ve grup üyeleri Türk Rock Müziği’nin efsane isimleri Barış Manço ve Cem Karaca’yı da şarkılarıyla anarak unutulmaz bir konsere imza attılar. Cahit Berkay’ın sahne performansıyla müzik ziyafetine dönüşen konserde, Moğollar grubu üyeleri de büyük alkış aldı. Konsere katılan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, “Çanakkale’nin, Conkbayır’ın, Sakarya’nın, Dumlupınar’ın ve Kocatepe’nin bunların hepsinin efsanelerinin finalinin adı Cumhuriyet. 7’den 70’e bir ulusun küllerinden doğmasının adıdır Cumhuriyet. Tüyü bitmemiş sakalları çıkmamış gençlerimizin mücadelesidir cumhuriyet. Mehmetçiğimizin eseridir cumhuriyet. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize aramağınıdır cumhuriyet. Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun” dedi.

Başkan Savaş, Cahit Berkay ve grup üyelerine plaket takdim etti. Yaklaşık iki saat süren konsere yoğun ilgi gösteren İskenderunlular Cahit Berkay’ın yanı sıra grup üyeleri; Engin Yörükoğlu, Taner Öngür, Serhat Ersöz, Emrah Karaca ve Kemal Küçükbakkal’ın sahne performansları ile unutulmaz bir gün yaşadılar.

İSKENDERUN’DA CUMHURİYET KONSERİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.