İsmail Ustaoğlu Stk’ları Ve Esnafı Ziyaret Ediyor

İsmail Ustaoğlu Stk’ları Ve Esnafı Ziyaret Ediyor
AK Parti Düzce Milletvekili aday adayı İsmail Ustaoğlu Sivil Toplum Kuruluşlarını (STK) ve esnafı ziyaret ediyor destek istiyor.Milletvekili aday adayı İsmail Ustaoğlu, teşkilat ziyaretlerinin ardında...

AK Parti Düzce Milletvekili aday adayı İsmail Ustaoğlu Sivil Toplum Kuruluşlarını (STK) ve esnafı ziyaret ediyor destek istiyor.

Milletvekili aday adayı İsmail Ustaoğlu, teşkilat ziyaretlerinin ardından seçim çalışmaları sivil toplum kuruluşları ve esnafları gezerek devam ediyor.

Her kesimle kucaklaşmak istediğini her zaman dile getiren Ustaoğlu bu kapsamda Kamu Kurum ve Kuruluşlarını, Sivil Toplum Kuruluşlarını ve esnaf ziyaretleri yaptı. Bu kapsamda Genç MÜSİAD Düzce Şubesini, Engelleri Kaldırım Derneği, MÜSİAD Düzce Şubesi ve Genç Eller Derneği Yönetimlerini ziyaret etti. Ziyaret esnasında “Düzce’yi marka şehir yapma yolunda çıkmış olduğumuz bu yolda gösterilen teveccühe karşı teşekkür ediyorum” diyen Ustaoğlu Allah’ın izniyle Düzce’yi Ankara’yla kavuşturma gayretinin olduğunu ve bu konuda Ankara üst bürokrasisindeki çevresinden de yararlanarak hizmet odaklı siyaset yapacağını vurguladı.

FOTO: AK PARTİ DÜZCE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI İSMAİL USTAOĞLU STK VE ESNAFI ZİYARET EDİYOR DESTEK İSTİYOR.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.