Isparta Sportif’ten Sdü Rektörüne Teşekkür Ziyareti

Isparta Sportif’ten Sdü Rektörüne Teşekkür Ziyareti
Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Emin Kılınç, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü Hasan İbicioğlu’nu ziyaret ederek, Voleybol takımına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

- Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Emin Kılınç, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü Hasan İbicioğlu’nu ziyaret ederek, Voleybol takımına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Emin Kılınç ve Mali İşler Sorumlusu Durmuş Elmas, SDÜ Rektörü Hasan İbicioğlu’nu ziyaret etti. Bursa deplasmanı öncesinde yaşanan otobüs krizini çözen İbicioğlu, şehrin dinamiklerini oluşturacak potansiyele sahip olan spor kulüplerine Üniversite olarak destek olmaya devam edeceklerini söyledi. Isparta’nın Türkiye genelinde üniversitesiyle tanındığına dikkat çeken İbicioğlu, “Şehrimizin spordaki başarıları ve kulüpleriyle de anılması gerekir. Bunun için de şehirdeki bütün idarecilerin ve özellikle vatandaşlar spora destek olmalı. Gençlerimizi de kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp, sporcu kimliğe bürünmeleri için mücadele etmemiz şart” diye konuştu.

Şehrin tek profesyonel takımı olan ve Voleybol 2. Lig’inde mücadele eden Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Emin Kılınç ise, “Kulübümüze ve spora verdiği desteklerden dolayı Sayın hocamıza teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Kılınç, Rektör İbicioğlu’na Isparta Sportif atkısı hediye etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.