Isparta’da Ortak Akıl Platformu Ak Parti’yi Destekleyecek

Isparta’da Ortak Akıl Platformu Ak Parti’yi Destekleyecek
Platform adına açıklamada bulunan Memur-Sen İl Temsilcisi Osman Akçil, "27 Nisan’da e-muhtıra üzerinden gerçekleştirilen vesayet kalkışmasına karşı dik duranların yanında olacağız. Dışarıda yazılıp i...

Platform adına açıklamada bulunan Memur-Sen İl Temsilcisi Osman Akçil, "27 Nisan’da e-muhtıra üzerinden gerçekleştirilen vesayet kalkışmasına karşı dik duranların yanında olacağız. Dışarıda yazılıp içeride sahneye konmak istenen gezi kalkışması senaryosuna, bütün sahneleri kapatan kararlı her duruşun arkasında duracağız. “Vesayete imkan yok, darbe fırsatı oluşturalım” hezeyanıyla okyanus ötesinden planlanan 17-25 Aralık darbe girişimlerini püskürtenleri, bu girişimlerin faili paralel tetikçilere hadlerini bildirenleri yalnız bırakmayacağız. Mütedeyyin Kürt kardeşlerimizi sindirme ve çözüm sürecini bitirme amacıyla 6-8 Ekim’de Kobani bahanesiyle sahaya sürülen “beyaz Türk-beyaz Kürt” işbirliğini çökerten sivil siyasi iradeye desteğimizi sürdüreceğiz." dedi.

YENİDEN BÜYÜK TÜRKİYE

"İnsanlarına vatandaşı olmanın onurunu yaşatan bugünün Türkiye’sinin, öncelikle son on yıllık süreçte devam eden siyasi ve ekonomik istikrarın sonucu olduğunu bir kez daha vurguluyoruz." diyen Akçil, "İstikrarını sürdüren Türkiye’nin; sadece kendi ülkemiz ve milletimiz için değil Filistin, Suriye, Bosna, Kosova, Makedonya, Somali, Myanmar, Arakan, Doğu Türkistan ve medeniyet paydaşımız bütün ülkeler için, merhamet ve adalet bekleyen dünya mazlumları için de büyük bir güvence olduğuna inanıyoruz. Medeniyet havzamızla birlikte insanlığın da adalet ve merhamet beklentilerinin umut ülkesi “Yeniden Büyük Türkiye” hedefine hiç olmadığı kadar yakın olduğumuzu düşünüyoruz." ifadelerine yer verdi.

HANGİ KURULUXLAR DESTEK VERİYOR

Isparta’da ortak akıl platformu Memur - Sen, Eğitim Bir - Sen, Müstakil İşadamları Derneği Isparta Şubesi (MÜSİAD) Gül Kur’an Kursları, Beyazay Derneği Isparta Şubesi, İHH Isparta Şubesi, Ensar Vakfı, İlim Yayma Cemiyeti, Isparta Kültür Eğitim ve Hizmet Derneği, TÜMSİAD Isparta Şubesi, Kültürevi Derneği, Eğitim Bir - Sen 1. Nolu Şube Başkanlığı, Hak - İş Isparta Şubesi, Hayırlar Derneği Başkanlığı, Gülbu Derneği Başkanlığı, Birlik Vakfı Temsilciliği, TÜGVA Isparta Temsilciliği, Osmanlı Ocakları Isparta Şubesi, Osmanlı Ocakları Dergisi Isparta Temsilciliği, Yeni Türkiye Gençlik Platformu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.