İsrail Büyükelçiliği Önünde Filistin Eylemi

İsrail Büyükelçiliği Önünde Filistin Eylemi
Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası üyeleri, İsrail’in Filistin’e karşı gerçekleştirdiği saldırıları kınamak ve protesto etmek amacıyla İsrail Büyükelçiliği önünde eylem yaptı.

- Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası üyeleri, İsrail’in Filistin’e karşı gerçekleştirdiği saldırıları kınamak ve protesto etmek amacıyla İsrail Büyükelçiliği önünde eylem yaptı.

Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası üyeleri, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun İsrail ordusuna Gazze’ye kara harekatı talimatı vermesi ve yaklaşık 500’e yakın vatandaşın öldürülmesini protesto etmek amacıyla İsrail Büyükelçiliği önünde eylem yaptı. Emniyet güçleri, Elçilik önünde yoğun güvenlik önlemleri aldı. ‘Katil İsrail Anaların Suçu Ne, Çocuk Katili İsrail’i Şiddetle Kınıyoruz’ pankartları açan grup, Elçilik önüne siyah çelenk bıraktı.

Grup adına basın açıklaması yapan Başkan Vekili İzzet Yıldırım, Orta Doğu’da yaşanan insanlık ayıbını protesto etmek amacıyla İsrail Büyükelçiliği önünde toplandıklarını belirterek şunları söyledi:

“07 Temmuz 2014 tarihinde başlayan ve bugün 15’inci güne gelen İsrail’in Filistin’e karşı başlattığı ve yaklaşık 600’e karşı Filistinli kardeşimizi katleden bir anlayışı şiddetle kınıyoruz. İsrail’in Filistin’de çocuk ve kadınlara yönelik yaptığı saldırılara karşı öncelikle Birleşmiş Milletleri ve tüm dünya ülkelerini duyarlı olmaya, yaşanan bu insanlık vahşetini durdurmak için göreve davet ediyoruz.”

İsrail’in Filistin’e karşı gerçekleştirdiği saldırıları protesto etmek amacıyla İsrail Büyükelçiliği önünde toplanan grubun, İsrail İstihbarat Teşkilatı tarafından da yakından takip edildiği dikkat çekti.

Basın açıklamasının ardından grup, Elçilik önünden olaysız bir şekilde dağıldı.

İSRAİL BÜYÜKELÇİLİĞİ ÖNÜNDE FİLİSTİN EYLEMİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.