İstanbul Ekonomi Ticaret İstişare Toplantısı Sankon İl Başkanlığının Organizasyonuyla Yapıldı

İstanbul Ekonomi Ticaret İstişare Toplantısı Sankon İl Başkanlığının Organizasyonuyla Yapıldı
Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu İstanbul İl Başkanlığının organizasyonuyla İstanbul ekonomi ticaret istişare toplantısı geniş katılımlı İstanbul’da yapıldı.Türkiye Sanayici...

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu İstanbul İl Başkanlığının organizasyonuyla İstanbul ekonomi ticaret istişare toplantısı geniş katılımlı İstanbul’da yapıldı.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu İstanbul İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu ekonomi ticaret zirvesinde İstanbul’da faaliyet gösteren çok sayıda Ticaret Odası ve Sanayi Odası İstanbul’da faaliyet gösteren ekonomik sivil toplum kuruluşları katılım gösterdi. İstanbul Ticaret Zirvesinde açılış konuşmasını Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu İstanbul İl Başkanı Yakup Kodalak yaptı.

Başkan Kodalak "İstanbul şehrimizin ekonomisin ve ticaretinin ithalat ve ihracatının kalkınması için Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu İstanbul İl Başkanlığı olarak ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.