İstanbul Valiliği’nden “Anadolu Tem O-4 Otoyolu” Uyarısı

İstanbul Valiliği’nden “Anadolu Tem O-4 Otoyolu” Uyarısı
İstanbul Valiliği Sultanbeyli Belediyesi tarafından yapımına devam edilen yaya üst geçidinin prefabrik kirişlerinin konulması için İstanbul Anadolu TEM O-4 Otoyolu 18’inci kilometresinde çalışma yapılacağını açıkladı. Anadolu TEM O-4 Otoyolu 16’ıncı ve 20

- İstanbul Valiliği Sultanbeyli Belediyesi tarafından yapımına devam edilen yaya üst geçidinin prefabrik kirişlerinin konulması için İstanbul Anadolu TEM O-4 Otoyolu 18’inci kilometresinde çalışma yapılacağını açıkladı. Anadolu TEM O-4 Otoyolu 16’ıncı ve 20’inci kilometrelerinde bulunan acil geçiş yerleri arasında kalan bölümde Kuzey yolu (Ankara-İstanbul yünü) trafiğe kapatılarak trafiğin karşı yönden çift yönlü olarak verileceği çalışma 1 Şubat Pazar günü saat 00.01'de başlayarak, aynı gün saat 06.00'da tamamlanacak.

İstanbul Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada; Sultanbeyli Belediyesi tarafından yapılan yaya üst geçidinin prefabrik kirişlerinin konulması için Anadolu TEM O-4 Otoyolu 16’ıncı ve 20’inci kilometrelerinde bulunan acil geçiş yerleri arasında kalan bölümde Kuzey yolu (Ankara-İstanbul yünü) trafiğe kapatılacağını belirterek, trafiğin karşı yönden çift yönlü olarak verileceği belirtili.

Yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi; Karayolları 1’inci Bölge Müdürlüğü koordinesinde, Sultanbeyli Belediyesi tarafından yapımına devam edilen yaya üst geçidinin prefabrik kirişlerinin konulması için İstanbul Anadolu TEM O-4 Otoyolu 18’inci kilometresinde çalışma yapılacaktır. Söz konusu çalışma kapsamında Anadolu TEM O-4 Otoyolu 16’ıncı ve 20’inci kilometrelerinde bulunan acil geçiş yerleri arasında kalan bölümde Kuzey yolu (Ankara-İstanbul yünü) trafiğe kapatılarak trafik karşı yönden çift yönlü olarak verilecektir. Yolun trafiğe kapalı kaldığı süre zarfında ulaşım Güney yoldan (İstanbul-Ankara yönü) gidiş-geliş olarak sağlanacaktır. Çalışmalara, 01.02.2015 Pazar günü saat 00.01'de başlanacak olup, aynı gün saat 06.00'da tamamlanacaktır. Çalışmalar esnasında gerekli tüm emniyet önlemleri alınacak ve onaylı trafik projesine göre gerekli trafik işaretlemeleri yapılacaktır. Sürücülerin yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları gerekmektedir.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.