İstanbul’da Etkili Olan Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi

İstanbul’da Etkili Olan Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi
İstanbul’da etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Sabah saatlerinde yağışa rüzgarın da eklenmesiyle bazı vapur seferleri iptal edildi.

- İstanbul’da etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Sabah saatlerinde yağışa rüzgarın da eklenmesiyle bazı vapur seferleri iptal edildi.

Meteorolojinin uyarılarının ardından İstanbul gece saatlerinden itibaren sağanak yağışa teslim oldu. Sabah saatlerinde rüzgarla beraber etkisini arttıran yağış, işe gitmek için evlerinden çıkan vatandaşlara zor anlar yaşattı. Taksim’de bazı vatandaşlar ıslanmamak için koşar adımlarla ilerlemeye çalışırken, bazı vatandaşların ise kullandığı şemsiyelerin rüzgarın azizliğine uğradığı görüldü. Sürücüler ise yağan yağmur nedeniyle trafikte ilerlemekte güçtük çekti.

İDO’nun 07.30 Bandırma-Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü, 08.00 Bursa-Armutlu-Armutluk-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü, 09.00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü, 10.30 Bursa-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü seferleri hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi. İstanbul içi vapur seferlerinde ise herhangi bir aksama olmadığı bildirildi.

İstanbul’da rüzgar ve yağmur etkisini göstermeye devam ediyor.

İSTANBUL’DA ETKİLİ OLAN YAĞIŞ HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.