İstanbul’da iki ayrı soygun kamerada

İstanbul’da iki ayrı soygun kamerada
Beylikdüzü ve Avcılar'da aynı gün iki kuyumcudan silah zoru ile toplam 8 bilezik gasp eden zanlı yakalanarak tutuklandı.Y

Beylikdüzü ve Avcılar'da aynı gün iki kuyumcudan silah zoru ile toplam 8 bilezik gasp eden zanlı yakalanarak tutuklandı.Yaşanan iki soygun anı ise kameralara yansıdı.

İstanbul Avcılar ve Beylikdüzü'nde 23 Eylül 2015'te gerçekleşen silahlı kuyumcu soygunlarının zanlısı yakalandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "23.09.2015 günü saat 14.40 sıralarında ilimiz Beylikdüzü ilçesine bağlı Adnan Kahveci Mahallesi'nde bulunan bir kuyumcu dükkanından silah doğrultulmak suretiyle 3 adet bileziğin gasp edilmesi, 23.09.2015 günü saat 15.15 sıralarında ilimiz Avcılar ilçesine bağlı Cihangir Mahallesi'nde bulunan bir kuyumcu dükkanından silah doğrultulmak suretiyle 5 adet bileziğin gasp edilmesi olayları ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince çalışma yürütüldü" denildi.

Açıklamada, yapılan çalışmalar neticesinde bahse konu olayları gerçekleştirdiği tespit edilen M.G. (38) isimli erkek şahsın olaylarda kullandığı 1 adet kurusıkı silah ile birlikte 6 Ekim Salı günü Avcılar'da yakalandığı ve çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandığı belirtildi.

Öte yandan, iki zanlının gerçekleştirdiği soygunlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde önce Beylikdüzü'ndeki kuyumcuya gelen soyguncu, içeride müşteri olmadığı bir anda silahını doğrultarak tezgahta bulunan 3 bileziği gasp ediyor. Daha sonra hızla kuyumcudan çıkarak koşmaya başlayan soyguncunun üzerinde bulunan hırkayı çıkarması da görüntülere yansıyor.

ÖNCE SİLAHINA DAVRANDI, SONRA BİLEZİKLERİ TESLİM ETTİ

Daha sonra Avcılar'da bulunan kuyumcuya gelen zanlının aynı yöntemle buradan da 5 bilezik çaldığı görülüyor. Silahına davranan kuyumcunun silahını doğrultmayarak soyguncunun tehdidi karşısında 5 bileziği teslim ettiği görülüyor. Bilezikleri alan zanlının buradan da çıkarak bir iddia bayisine gittiği kameralara yansıyor. Burada bir süre kalan ve oyun oynayan zanlının üstünü burada değiştirdiği görüntülere yansıyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.