İstanbul’da pazar günü bu yollar kapatılacak !

İstanbul’da pazar günü bu yollar kapatılacak !
İstanbul'da Yenikapı Miting Alanı'nda pazar günü yapılacak Fetih Şöleni nedeniyle bazı yollar kademeli olarak trafiğe kapatılacak.

İstanbul'da Yenikapı Miting Alanı'nda pazar günü yapılacak Fetih Şöleni nedeniyle bazı yollar kademeli olarak trafiğe kapatılacak.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, pazar günü yapılacak olan Fetih Şöleni kutlamaları nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağını bildirdi. Açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım'ın katılımları ile 29 Mayıs 2016 Pazar günü saat 17.30'da Yenikapı Miting Alanında gerçekleştirilecek olan Fetih Şöleni ile ilgili alınacak emniyet ve trafik tedbirleri çerçevesinde, 29 Mayıs 2016 Pazar günü saat 08.00'den tedbirler sona erene kadar araç trafiğine kapatılacak yollar ve alternatif güzergâhlar aşağıda belirtilmiştir" denildi.

Trafiğe kapatılacak yollar şöyle:

"Sahil Kennedy Caddesi Taşhanlar Varyant ile Kumkapı arası (Sirkeci İstikameti), Namık Kemal Caddesi, Mustafa Kemal Paşa Caddesi, 10. Yıl Caddesinden Sahil Güneye dönüşler, Atatürk Bulvarı Pertevniyal Lisesinden Yenikapı istikameti, Orgeneral Nafiz Gürman Caddesinden sahile katılım."

Alternatif güzergahlar ise şu şekilde:

"D-100 Kuzey - Güney yol, Hal Yolu Kuzey - Güney yol, Havuzlu Kavşak - Atatürk Havalimanı Caddesi - Basın Ekspres Yolu, Ataköy Sahil - Adnan Kahveci Bulvarı, Ataköy Sahil Strazburg Caddesi - Ataköy Bulvarı, Bakırköy Taşhanlar Köprü - Ekrem Kurt Bulvarı, Vatan Caddesi, Millet Caddesi."

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.