İstanbul’da Zincirleme Kaza: 4 Yaralı

İstanbul’da Zincirleme Kaza: 4 Yaralı
Bayrampaşa O-3 TEM bağlantı yolu üzerinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kaza, saat 21.30 sıralarında Bayrampaşa, O-3 TEM bağlantı yolu Ankara istikametinde meydana gel...

Bayrampaşa O-3 TEM bağlantı yolu üzerinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Kaza, saat 21.30 sıralarında Bayrampaşa, O-3 TEM bağlantı yolu Ankara istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, sürücüsü öğrenilemeyen seyir halindeki Suriye plakalı otomobil direksiyon hakimiyetini kaybederek önce önünde seyreden 34 JE 9960 plakalı otomobil ile çarpıştı ardından da karşı istikamete savrulup Edirne istikametinde seyir halinde olan Mehmet Kaya yönetimindeki 34 YR 7359 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. 34 YR 7359 plakalı otomobil de çarpmanın etkisiyle aynı istikamette ilerleyen Serhat Kızılkaya yönetimindeki 34 TP 5945 plakalı İETT otobüsüyle çarpıştı. Kaza sonrası Suriye plakalı ve 34 YR 7359 plakalı otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı.

Kazayı gören vatandaşların ihbarları üzerine olay yerinde çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk etapta Suriye plakalı otomobilde bulunan Bassam Aleissa ile birlikte yanında bulunan yaralıyı araçtan çıkartarak ambulansa bindirdi. Ekipler ardından da 34 YR 7359 plakalı otomobil de bulunan Mehmet Kaya’yı araçtan çıkararak hastaneye sevk etti. Araç içerisinde sıkışan ve ağır yaralanan otomobil sürücüsü Yusuf Tüncel de itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışması sonucu araçtan çıkartılarak ambulansa bindirildi. Yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sonrası TEM Bağlantı yolu Ankara ve Edirne istikametlerinde trafik durma noktasına geldi.

Olay sırasında İETT otobüsünde bulunan Ahmet Güvenilir isimli yolcu, “Gidiyorduk, sanki üstümüze havadan gelmiş gibi araba önümüze düştü. Şoförün yapacak hiçbir şeyi yoktu. Araç bize vurdu” şeklinde konuşarak yaşananları anlattı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.