İstanbul’dan Maraş’a Uzanan Yardım Eli

İstanbul’dan Maraş’a Uzanan Yardım Eli
Aslen Kahramanmaraşlı olup yılardır İstanbul'da yaşayan isminin açıklanmasını istemeyen işadamı Kahramanmaraş sevdasıyla Dulkadiroğlu İlçesinde bulunan Yaşar Gölcü ilkokulu öğrencilerine ayakkabı ve kaban yardımı yaptı.

Aslen Kahramanmaraşlı olup yılardır İstanbul'da yaşayan isminin açıklanmasını istemeyen  işadamı Kahramanmaraş sevdasıyla Dulkadiroğlu İlçesinde bulunan Yaşar Gölcü ilkokulu öğrencilerine ayakkabı ve kaban yardımı yaptı.

Kahramanmaraş Yaşar Gölcü İlkokulu Müdür Vekili Erol Yorulmaz; “Kahramanmaraş Yenidemir Sülüler Obası’ndan olup İstanbul’da yaşayan iş adamının memleket sevgisi bizlere duygu dolu anlar yaşattı. Okulumuza 240 adet ayakkabı ve 200 adet kaban göndererek yapmış olduğu bu yardımla çocuklarımızı sevindirdi. Okulumuz bünyesinde dağıtımı gerçekleştirerek fazla olanları Ayaklıcaoluk ve Kültür okullarımıza ulaştırarak istedik ki daha fazla çocuğumuzu sevindirelim.

Ayakkabı ve kabanlarını alan Özel Eğitim öğrencilerimizin sevinç ve coşkularını görünce isminin açıklanmasını istemeyen sayın iş adamımıza gönülden dualar gönderdik. Yardım yerini öyle bir bulmuştu ki bizlere bu anı yaşatan kardeşimize kurumumuz, velilerimiz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederim” dedi.

sany0049.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.