İsu’ya 570.1 Milyon Tl’lik Dev Bütçe

İsu’ya 570.1 Milyon Tl’lik Dev Bütçe
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, 2014 yılı İkinci Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda, 2015 yılında İSU Genel Müdürlüğü’ne 570.1 milyon TL’lik bütçe ayrıldı.

- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, 2014 yılı İkinci Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda, 2015 yılında İSU Genel Müdürlüğü’ne 570.1 milyon TL’lik bütçe ayrıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, 2014 yılı İkinci Olağan Genel Kurul Toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu başkanlığında yapıldı. 2015-2019 Stratejik Planı ile 2015 yılı Performans Programının kabul edildiği Genel Kurul’da, İSU Genel Müdürlüğü’nün 2015 yılı gelir bütçesi 540.1 milyon TL, gider bütçesi de 570.1 milyon TL olarak belirlendi.

İzmit Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonu’nda yapılan Genel Kurul’da sunum yapan İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, 2009-2014 yılları arasında yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi. İşletmecilikte teknolojiye büyük önem verdiklerini de aktaran Genel Müdür İlhan Bayram, ülkemiz için önem arz eden ve bir kalite simgesi olan e-devlet platformu üzerinden abonelere hizmet vermeye başladıklarını söyledi.

2015 yılı hedeflerinden de bahseden İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, “2004 yılından bu yana ise 999 milyon TL yatırım yaptık. Daha eksikliklerimiz var. Şehir sürekli gelişiyor, nüfus artıyor. Bugün İSU Genel Müdürlüğü kendi ayağını üstüne basan, yeterli teknik ve idari bilgi birikimi ile Türkiye’ye örnek olan, Avrupa’nın birçok ülkesinden, şehrinden daha ileride olan bir kurum haline geldi. Bunda alınan kararlardan dolayı Genel Kurul üyelerimizin hakkı var. Her şeyin arkasında siyasi irade, başkanımız var. Başkanımız bizim sürekli destekçimiz. Hem sizlere, hem başkanımıza, yönetim kurulu üyelerimize ve cefakar çalışma arkadaşlarıma hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu genel Kurulun Kurumumuza, şehrimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Genel Kurul’da değerlendirme konuşması yapan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “İSU Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesinin amiral gemisidir. İstediğiniz kadar yol, kavşak, çevre yatırım, köprüler, binalar yapın. Vatandaşın suyunu üç gün akıtmasanız işiniz biter. Vatandaş beddua etmeye başlar. Evinizdeki hanımınıza, çocuklarınıza dahi anlatamazsanız. Bir numaradır; Olmazsa olmaz sağlıklı su. Bunu temin edeceksiniz. Büyük bir felaket yaşanmadığı müddetçe mazereti yok. Bu yıl son bir buçuk 2 yıldır büyük bir kuraklık yaşadık. Hamdolsun vatandaşımızı, esnafımızı, sanayicimizi susuz bırakmadık” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından İSU Genel Müdürlüğü 2014 yılı ikinci olağan genel kurul gündem maddeleri görüşüldü. İSU Genel Müdürlüğü 2015-2019 Stratejik Plan, 2015 Yılı Performans Programı, 2015 mali yılı 540.1 milyon TL, gider bütçesi de 570.1 milyon TL olması belirlendi. Meclis üyelerinin dilek ve temenni konuşmalarının ardından İSU 2014 yılı İkinci Olağan Genel Kurulu tamamlandı

İSU’YA 570.1 MİLYON TL’LİK DEV BÜTÇE

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.