İtfaiye Haftası Etkinlikleri Sürüyor

İtfaiye Haftası Etkinlikleri Sürüyor
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde İtfaiye Müdürlüğü, 25 Eylül-01 Ekim 2014 tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası nedeniyle bir dizi ziyaret ve etkinlik gerçekleştirdi.

- Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde İtfaiye Müdürlüğü, 25 Eylül-01 Ekim 2014 tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası nedeniyle bir dizi ziyaret ve etkinlik gerçekleştirdi.

KARADENİZ BÖLGE KOMUTANI’NA ZİYARET

Hafta etkinlikleri kapsamında Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Erdoğan ve İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş ve bir grup itfaiye personeli ve Gönüllü İtfaiyeciler, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Hasan Doğan’ı ziyaret etti. Ziyaretin anısına Doğan’a Belediye ve İtfaiye logolu plaket hediye edilirken İtfaiye çalışmaları hakkında da bilgiler verildi.

İTFAİYENİN ÇALIŞMASINA YAKIN TAKİP

Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hasan Doğan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında itfaiye çalışmalarını yakından takip ettiğini ve tüm personele başarılı çalışmaların devamını dilediğini ifade etti. Ayrıca İtfaiye Müdürlüğünde bulunan “Su altı ve Su üstü arama kurtarma ekipleri ile birlikte karşılıklı eğitim ve tatbiki çalışmaları yapılması konusunda da fikir birliğine varıldı.

EMNİYET MÜDÜRÜ ZİYARETİNDE ÖZGEN’E PLAKET

İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş, Emniyet Müdürlüğü ziyaretinde İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen’e, Belediye ve İtfaiye logolu plaket hediye ederken, İtfaiye teşkilatının İtfaiye haftasını kutlayan Timur Özgen, İlçemizde meydana gelen olaylarda güvenliği sağlamak açısından Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile birlikte koordineli bir şekilde çalışmaların sağlandığını belirtti.

İLÇE ESNAFINI ZİYARET EDEREK KARANFİL VERDİLER

Kdz. Ereğli Belediyesi İtfaiye müdürlüğü hafta kapsamındaki halkı bilgilendirme çalışmaları çerçevesinde ilçe esnafımızı ziyaret ederek, yangına karşı alınması gereken önlemler adı altında hazırlanan eğitici broşürler ile birlikte kırmızı karanfil dağıttı.

İTFAİYECİLERDEN HEYECANLANDIRAN ŞEHİR TURU

Kdz. Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Orman İşletmesi İtfaiye Teşkilatı, Türkiye Taş Kömürü İtfaiye Teşkilatı ve Erdemir İtfaiye Teşkilatının katılımları ile İtfaiye Haftası dolayısıyla şehir merkezinde itfaiye araçlarından konvoy oluşturdu. 13 aracın katılımı ile gerçekleştirilen konvoy geçişi vatandaşlar tarafından ilgi ile takip edildi.

(VK

İTFAİYE HAFTASI ETKİNLİKLERİ SÜRÜYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.